Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
21 Kasım 2014 Cuma - 17:43

Goodyear Kış Lastiği Almanın Tam Zamanı !

Goodyear, sahip olduğu kış uzmanlığına ve ürünlerine duyduğu güvenin somut bir kanıtı olarak, Para iade kampanyası düzenliyor. Kampanya, 15 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerli olacak.

Goodyear Kış Lastiği Almanın Tam Zamanı !

Goodyear’dan kışın keyfini sürmeniz için %100 memnuniyet garantisi
 
Şimdi Goodyear Kış Lastiği Almanın Tam Zamanı !

Kampanya kapsamında tek seferde Goodyear markalı 4 adet binek ya da 4x4 kış lastiği alan tüketiciler, memnun kalmamaları durumunda lastikleri 30 gün içinde iade ederek, para iadesi alabilecek.* 

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, yeni nesil kış lastiği UltraGrip 9’u, 50’nin üzerinde kritere göre değerlendirip, 600’den fazla teste tabi tuttuktan sonra tüketicileriyle buluşturuyor. Geçtiğimiz ay Türkiye pazarına sunulan UltraGrip 9 kış lastiği, 33 farklı ebadı ve 14-16 inç’lik çeşitleri ile küçük ve orta büyüklükteki araçları hedefliyor.
 
Goodyear olarak tüm faaliyetlerinin merkezinde daima müşteri memnuniyeti bulunduğunu ifade eden Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, yeni kış lastiği UltraGrip 9’un lansmanıyla ve kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kış kampanyalarını başlattıklarını açıkladı. Goodyear’ın kış kampanyaları hakkında bilgi veren Sarıoğlu, “Goodyear olarak kış uzmanlığımıza ve kış lastiklerimize duyduğumuz güvenin en somut kanıtı olarak para iade kampanyası başlattık. Kampanyamız, 15 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Goodyear markalı binek ve 4x4 kış lastiklerinde tek seferde gerçekleşecek dört adet alımları kapsıyor. Tüketicilerimiz, kampanya kapsamında satın aldıkları lastiklerden memnun kalmamaları durumunda satın aldıkları lastikleri 30 gün içinde iade ederek ödedikleri parayı bir defaya mahsus olmak üzere geri alabilecekler. * “
 
Goodyear’ın üstün özelliklere sahip kış lastiklerini benzersiz fırsatlarla tüketicilerle buluşturduğu bir diğer  kış kampanyası da devam ediyor. 1 Kasım 2014 tarihinde başlayan kampanya kapsamında, Goodyear yetkili bayilerinden Goodyear markalı kış lastiği satın alan tüm araç sahipleri, Maximum Kart’ın Goodyear’a özel 9 taksit kampanyasından da yararlanabilecek. Kampanya, 31 Aralık 2014 tarihinde son bulacak.
 
Goodyear, UltraGrip 9 ile kış güvenliği standartlarını yükseltiyor
Goodyear’ın UltraGrip kış ürün ailesinin yeni üyesi UltraGrip 9 (UG9)’un sorunsuz bir kış geçirmek isteyen tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirildiğini ifade eden Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Goodyear olarak, kış lastiği segmentinde 40 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan UltraGrip ürün ailesi ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Bu yıl, 9.nesil olarak adlandırılan UltraGrip 9 kış lastiğimizi tüketicilerimize sunduk. Goodyear mühendislerinin uzun yıllar üzerinde çalışarak ortaya çıkardığı ve zorlu testlerden geçen UltraGrip 9, yalnızca kış mevsiminin getirdiği zorlu koşullar için değil, aynı zamanda çamurlu ve aşırı ıslak zeminler de düşünülerek üretildi.” dedi.
 
UltraGrip 9’un derin diş aralığı sayesinde farklı kış koşullarına karşı sağladığı yüksek performansı lastik eskiyorken dahi devam ettiğini ifade eden Sarıoğlu, “Tüketicilerin UG9’daki aşınmayı takip edebilmeleri için, lastik sırtının en üst noktasına kar tanesi şeklinde bir imge bulunuyor. Sırt derinliği 4 milimetreye düştüğünde kar tanesi de aşınacak ve sürücüleri, lastiğin artık kış koşullarında kullanılmasının tavsiye edilmediği ve değiştirilmesi gerektiği konusunda uyaracak” dedi.
 
Goodyear UltraGrip 9, karda %4 daha kısa fren mesafesi sunuyor**
UltraGrip 9, gerek soğuk ve kuru, gerekse ıslak ve çamurlu, her çeşit zorlu yol koşullarında üstün performans sağlıyor. Karlı zeminde, yüksek sayıda tutucu kanal ve kılcal damar sayesinde daha iyi yol tutuş sunarken, değişken blok geometrisi, daha iyi çekiş gücüne olanak veriyor.
 
TÜV SÜD Automotive tarafından Ocak 2014’te yapılan ve UltraGrip 9’un önde gelen üç rakip lastiğin ortalama performanslarının karşılaştırıldığı teste göre**; Goodyear’ın yeni kış lastiği UG9, karda yüzde 4 daha kısa fren mesafesi ve yüzde 4 daha iyi yol tutuşu sağlıyor.
 
UltraGrip 9, geliştirilmiş yeni sırt deseni ile sürüş, viraj alma, frenleme ve hızlanmada daha etkin performans sunuyor. 3D BIS (3 Boyutlu Kilitleme) Teknolojisi sayesinde soğuk ve yağmurlu günlerde ıslak zeminde daha iyi frenleme sağlıyor.
 
UltraGrip 9 kış lastiği, 600’den fazla testten geçti
Geliştirilmesi üç yıla yakın zaman alan Goodyear UltraGrip 9 kış lastiği bu süreçte; 30 üretim tekrarı yapıldı, yaklaşık 3000 prototipi üretildi, 14 tasarım kombinasyonu test edildi ve 9 uluslararası rakip marka ile karşılaştırılmaları yapıldı. Bunlara ek olarak; Finlandiya, Fransa, İsviçre ve Yeni Zelanda’daki pistlerde 7 test seansı gerçekleştirildi. Sonuç olarak; Goodyear’ın Lüksemburg’daki İnovasyon Merkezi’ndeki testler de dahil olmak üzere UltraGrip 9 kış lastiği, 600’den fazla teste tabi tutuldu.

 
Felek Otomotiv’den Kanarya Tur’a 5 Prestij
 
Kış lastiği için son hafta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Felek Otomotiv’den Kanarya Tur’a 5 Prestij
Felek Otomotiv, Temsa bayiliğini almasının hemen akabinde teslimatlara ...
TIRSAN'dan ARS-PET'e Filo Teslimatı
19.11.2014, İstanbul - Intermodal taşımacılığın her aşamasında öncü çözümler ...
Doruk LE’nin 10 metrelik seçeneği de var
4 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar, ...
 
Temsa, Amerikan Müşterilerini Ağırladı
2010 yılında adım attığı ABD pazarında 420 araçlık kapasiteye ulaşan Temsa, ...
Shell FuelSave Tanıtım Turu
Shell, ağır ve hafif ticari araç sürücülerine özel gerçekleştirdiği etkinliklere ...
TIP Trailer, Goodyear ile Yola Devam Ediyor!
Avrupa’nın önde gelen, 50.000 araçlık filosuna sahip TIP Trailer Services ...
 
Ford Trucks 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması
Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Kamyoncunun ...
JLL Logitrans'ta sektör trendlerini açıkladı
JLL Türkiye, alanında uzman ekibiyle birlikte 19-21 Kasım tarihleri arasında ...
Yurtiçi Kargo Yetki Belgesi'ni Aldı
6475 sayılı Posta Hizmetleri Kanunu ve ilgili yönetmelikleri uyarınca ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
news
haberler
türkiye
treyler
sondakika
fahrer
kamyonum
src
kamyoncu