Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
31 Ekim 2023 Salı - 09:54

Goodyear, Filolara Özel Çözümleriyle SOLUTRANS 2023'te

Goodyear, nakliye ve kentsel ulaşım profesyonellerine yönelik olarak iki yılda bir düzenlenen ve Ticari araç dünyasının merkezi konumundaki SOLUTRANS 2023’e katılıyor. 21-25 Kasım tarihleri arasında Lyon’da düzenlenecek fuarda Goodyear, filoların verimliliğini ve rekabet gücünü artırmak ve sürdürülebilirliği teşvik etmek için sunduğu Goodyear Total Mobility çözümünü tanıtacak.

Goodyear, Filolara Özel Çözümleriyle SOLUTRANS 2023 te

Goodyear, ulaştırma ve ticari araç dünyasının en önemli oyuncularının yer aldığı ve bu yıl 17’inci edisyonu düzenlenecek SOLUTRANS 2023'te yerini alıyor. 

 

Goodyear’ın fuar alanında yer alacak standında, katılımcılar markanın en yeni ürünlerinin yanı sıra, Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint ve Goodyear DrivePoint de dahil olmak üzere filo mobilite çözümlerini keşfetme imkanı bulacaklar. Goodyear’ın fuar sergilemesi, Goodyear Total Mobility bileşenlerinin, Goodyear tarafından geliştirilen ve tümü gelişmiş veri işleme yetenekleriyle desteklenen web ve mobil uygulamalarla entegrasyonunu aktarmak amacıyla özel olarak tasarlandı.

 

Dijitalleşme, karbonsuzlaştırma, istihdam gibi sorunlarla karşı karşıya olan ulaştırma dünyasındaki şirketlere çözümler sunma konusunda aralıksız çalışmalar gerçekleştiren Goodyear, SOLUTRANS 2023’te yer alarak bu konudaki kararlılığını da ortaya koyuyor. 

 

Fuar süresince yüksek teknolojili filo mobilite çözümleri ve mobil uygulamalar konusunda uzman ekipler, bilgilendirmelerin yanı sıra, ziyaretçilere nakliye şirketlerinin gereksinimlerini karşılamak konusunda destek olacaklar. Maliyetleri optimize etmek, yakıt tüketimini azaltmak veya genel filo performansını artırmak konularında, Goodyear'ın ekipleri uzman rehberlik sağlayacak ve filolara yardımcı özel çözümler sunacaklar.
 

Goodyear'ın SOLUTRANS 2023'teki sürükleyici vitrini
 Fuar ziyaretçileri, Goodyear Total Mobility'nin filolar için nasıl faydalı sonuçlar sunduğunu, operasyonlarını daha verimli, rekabetçi ve sürdürülebilir hale nasıl getirebileceklerini görme şansına sahip olacaklar. İnteraktif araçların yardımıyla, filolara sunulabilecek potansiyel avantajlar hakkında bilgi sahibi olabilecek ve filo büyüklüklerine, rotalarına ve iş özelliklerine göre özelleştirilmiş teklifler alabilecekler.


 Goodyear Total Mobility ekosistemini oluşturan eksiksiz ürün, çözüm ve hizmet paketini sergilemek için ideal bir platform olan SOLUTRANS 2023 Fuarı, Goodyear'ın filolara yenilikçi ve akıllı çözümler sunma, işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olma ve sürekli gelişen ve zorlu taşımacılık ortamını başarıyla yönetme konusundaki uzmanlığının altını çiziyor.

 

Goodyear’ın Avrupa turunun bir durağı 

SOLUTRANS 2023, Goodyear'ın Nisan ayında başladığı ve çeşitli Avrupa ülkelerinde düzenlenen lojistik odaklı fuarlarda yer alarak, Goodyear Total Mobility'yi sektör paydaşlarına aktardığı Drive Results 2023 Turu'nun bir durağı. 

 

Ticari filolarda sürdürülebilirliğin teşvik edilmesi
Goodyear'ın fuardaki sergisinde yer alan bileşenlerin tümü, yıl içinde açıklanan Sürdürülebilir Gerçeklik Anketi'nin bulgularıyla bütünleşik bir durumda. Ankette, 1.600'den fazla Avrupalı filonun, sürdürülebilirlik konusundaki bakış açıları, filolarında çevre dostu çözümleri uygulama yaklaşımları ve yasal zorluklarla ilgili endişeleri hakkında bilgileri yer alıyor. Ayrıca, çevresel ayak izlerini azaltmak ve filolarında CO2 azaltımını desteklemek için gerçekleştirdikleri en popüler eylemler de bulunuyor. Ankete katılan filoların çoğunluğu (%56) için yakıt tasarruflu lastik kullanımı, sürdürülebilir filo yönetimlerinde önemli bir unsur olarak görülüyor. Bu eğilim, yüzde 70'inin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yakıt tasarruflu lastiklere güvendiği mega filolar (500'den fazla araca sahip olanlar) arasında özellikle daha belirgin.

 Goodyear, fuar alanında Goodyear Kaplama çözümünün faydalarını vurgulamak için özel bir alan ayıracak ve ilk olarak 2022 yılında IAA Transportation etkinliğinde tanıtılan yüzde 63 sürdürülebilir malzemeden üretilen kamyon lastiğini de sergileyecek. Tüm bu bileşenler, Goodyear’ın ticari filolar bağlamında sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki kararlılığının örnekleriyle ortaya koyuyor.

 
Öztürkler Petrol’ün Tercihi Bursa Ağır Vasıta ve DAF Oldu
 
Mercedes-Benz Türk, 350 Bininci Kamyonunu Üretti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Prometeon Türkiye İhracat Başarısını Taçlandırdı
Prometeon Türkiye, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin ...
Michelin'den Fırsatlarla Dolu Kış Kampanyası
Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin’in fırsatlarla ...
Goodyear UltraGrip Performance 3’e İki Ödül Birden
Almanya’nın en prestijli otomotiv yayınlarından Auto Bild, Goodyear’ın ...
 
Pirelli, En Az 2027 Yılına Kadar Formula 1’in Global Lastik Partneri
İtalyan lastik devi Pirelli, 2025 - 2027 arasındaki üç yıllık dönem için ...
Brisa’nın Mobilite Merkezi Otopratik, İstanbul’da Yerinde Servis Hizmeti Başlattı
Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa’nın mobilite merkezi olarak ...
Michelin ve Mars Logistics Sözleşme Yeniledi
Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin, Türkiye ve Avrupa’nın ...
 
İnci Holding, Bir Kez Daha Sanayinin En Büyükleri Arasında
Ülkemizin köklü kuruluşlarından İnci Holding, İstanbul Sanayi Odası’nın ...
Goodyear, Logistech Fuarı’nda Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı
Goodyear, bu yıl ikincisi düzenlenen Logistech Lojistik, Depolama ve Teknolojileri ...
Brisa’dan EBRD ile100 Milyon Dolarlık Uluslararası Kredi Anlaşması
Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Avrupa İmar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsrcsondakikaşofördikkatnewstürkiyekamyonculkw