Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Ağustos 2015 Cuma - 10:50

GO, PÜİS istişare toplantısına katıldı

PÜİS’in Ankara’da düzenlediği “Akaryakıt Bayileri İstişare Toplantısı”nda, sektörün genç ve dinamik markası GO, hem temsilcileri, hem desteği, hem de standı ile yer aldı. İpragaz Elektrik de bu önemli toplantıya özel düzenlediği kampanya ile PÜİS üyelerine cazip fırsatlar sundu.

GO, PÜİS istişare toplantısına katıldı

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından, akaryakıt sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, sektörde oluşan olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve sürdürülebilir bir ticareti sağlamak amacıyla düzenlenen “Akaryakıt Bayileri İstişare Toplantısı” Ankara’da gerçekleşti. 27 Ağustos 2015 tarihinde Marriott Otel’de düzenlenen PÜİS’in bu önemli toplantısına, akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO da, hem desteği, hem temsilcileri, hem de standı ile yer aldı.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve GO Satış Müdürü Hakan Çelik’in de katıldığı PÜİS’in istişare toplantısı; akaryakıt dağıtım şirketleri ve bayilerin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Rekabet Kurumu, TSE gibi kamu yetkililerinin de iştiraki ile ile akaryakıt sektörünün buluştuğu geniş katılımlı bir platforma dönüştü.  PÜİS’in Akaryakıt Bayileri İstiare Toplantısı’nda sektörün çeşitli alanlarından 1.000’in üzerinde bayi yer aldı.

Türkiye akaryakıt sektörünün, sorunlarının ve çözümlerinin ele alındığı PÜİS’in istişare toplantısına yönelik bir değerlendirme yapan İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, sektörün genç ve dinamik markası GO ve BADO felsefesine vurgu yaparak, “Bayilerimizin sürdürülebilir ticaret yapması, GO olarak en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bayi Dostu – BADO felsefemizin temelinde bu yatıyor” dedi.

PÜİS’in düzenlediği bu sektör buluşmasına katkılarından dolayı GO’ya plaket de verildi. Düzenlenen törende PÜİS’in bu teşekkür plaketini, GO Satış Müdürü Hakan Çelik aldı.

Yarım asrı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin temel enerji ihtiyaçlarını karşılayan İpragaz’ın çatısı altında bulunan İpragaz Elektrik de, bu toplantıya özel kampanya düzenledi. İpragaz Elektrik, toplantıya katılan PÜİS üyesi serbest tüketicilere yönelik özel kampanyası ile fiyatları %13 indirerek, 1 yıl boyunca da sabitledi. PÜİS üyeleri toplantı alanındaki GO standına başvurarak, İpragaz Elektrik’in kendilerine özel ve cazip kampanyasına yoğun ilgi gösterdiler.
 

 
Otokar Sultan’la iddiasını sürdürüyor
 
Renault ve Dacia Otomobil Fuarında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otokar Sultan’la iddiasını sürdürüyor
Konfor, üst düzey güvenlik ve ekonominin bir arada sunulduğu Sultan otobüsleri ...
Hardox Wearparts Ağı Gaziantep'te
Hardox Wearparts ağı Gaziantep'te yeni yatırımlarla güçleniyor
Gla Dünya Turunda
Mercedes-Benz’in tasarımı ve donanımları sayesinde hem şehirde hem de ...
 
Aprilia Tutkusu Zirve Yaptı
Seyahat, eğlence ve günlük kullanım için mükemmel alternatifler sunan ...
Yeni Mitsubishi L200 Daha Dayanıklı
Yeni özelliklerle donatılan ve uygun fiyatlarla satışa sunulan 5. nesil ...
Mobil 1 Klasik Otomobiller 30 Ağustos İçin Konvoy Oluşturacak
İstanbul, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, çok renkli ve anlamlı bir organizasyona ...
 
BPW Türkiye’de Kendi Fabrikasında Üretime Başlıyor
Treyler aksı üretiminde, dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan BPW, ...
Geçmişten Günümüze İstanbul'un Ulaşım Serüveni
B Türü Yetki Belgeleri
B Türü Yetki Belgelerinin neler olduğunu, kimlere verildiğini ve hangi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatkamyoncutürkiyesrc haberler lkwtruckşoförbus