Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
5 Aralık 2016 Pazartesi - 16:14

Ford Fiesta’nın Dünya Prömiyeri Yapıldı

Ford Motor Company bugün Köln’de düzenlenen özel “Go Further” etkinliğinde yeni nesil Ford Fiesta’nın dünya prömiyerini yaptı.

Ford Fiesta’nın Dünya Prömiyeri Yapıldı

Ford Motor Company Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Jim Farley ile Ford Motor Company Başkan ve CEO’su Mark Fields’ın da katıldığı etkinlik, şirketin Köln’deki Niehl üretim tesisinde yani Fiesta’nın evinde düzenlendi. Bayilerden, çalışanlardan ve basın mensuplarından oluşan 2.500 kişilik davetliye yeni nesil Fiesta’nın dört yeni modeli tanıtıldı.

Avrupa’daki çeşitli merkezlerden şirketin değişim ve gelişimine yardımcı olan Ford ekiplerinin de desteklediği “Go Further” etkinliğinde Ford ayrıca:

  • Müşterilerin yaşam kalitelerini artırmaya yönelik yeni araştırmalarla Ford’un sürücüsüz araç teknolojilerinin potansiyelinin geliştirildiğini açıkladı ve sürücüsüz araçların Avrupa yollarında test edilmesine gelecek yıl başlanacağını duyurdu.
  • Yeni özel Ford Mustang Black Shadow ve Blue Edition modellerini, seçkin ve sportif, yeni Ford Transit Custom Black Edition modelini, Sport serisi Custom modelini ve yeni Ford Edge ST-Line SUV modelini görücüye çıkardı.
  • Bol ödüllü 1.0 litre EcoBoost motor için yeni silindir deaktivasyon teknolojisini tanıtarak üç silindirli motorlarda sektörde bir ilke imza attığını duyurdu.
  • Le Mans şampiyonu 2016 Ford GT ve 1966 Ford GT40 yarış otomobillerinin özel LEGO Speed Champions serisine katılacağını açıkladı.
Etkinlikte konuşan Jim Farley “Dört yıl önce ilk Go Further etkinliğinde Ford olarak harika ürünler ve yeni teknolojilerle Avrupa’daki faaliyetlerimizi daha yalın ve akıllı hale getireceğimizi vaat etmiştik. Çalışanlarımızın yetenekleri, yaratıcılıkları ve tutkuları sayesinde söz verdiğimizden çok daha fazlasını başardık” dedi ve devam etti: “Yepyeni bir SUV serisi sunduk; performans araçları segmentinde Focus RS ve Ford Mustang ile çığır açtık; ödüllü ticari araç serimizle faaliyetlerimizin omurgasını sağlamlaştırdık; 1.0-litre EcoBoost motorumuzla düşük hacimli motor tasarımında kuralları yeniden yazdık. Bunları, yeni nesil Fiesta’ya geçmeden önce gerçekleştirdik.”

Fiesta’da bir değil, iki değil, tam dört yeni modelle sürüş keyfi
Ford, etkinlikte şıklığıyla dikkat çeken Fiesta Titanium, Ford Performans otomobillerinden ilham alan Fiesta ST-Line, lüks Fiesta Vignale ve Fiesta Active crossover olmak üzere yeni nesil Fiesta’nın dört farklı modelini tanıttı.

Zarif dış tasarımı ve ergonomik iç tasarımıyla öne çıkan Fiesta’nın teknolojik özellikleri arasında 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranının yanı sıra Ford’un sofistike SYNC 3 sesli kontrol sistemi de yer alıyor. Fiesta aynı zamanda seçkin B&O PLAY Sound System’i sunan ilk Ford modeli oluyor.

Genişleyen Fiesta serisinde şimdi daha da fazla kişiselleştirme seçeneği sunulurken her kuşaktan müşteriyi mutlu eden sportif ve eğlenceli karakteri daha da iyileştirildi.
Yeni Nesil Ford Fiesta’nın dünya prömiyeri, ödüllü DJ Yoda ve yardımcısı robot “YuMi”nin performansıyla görkemli bir gösteriye dönüştü. Ford, otomobil üretimindeki işçilerle yardımcı robotların üretim hattında birlikte çalışmasına yeni ve son derece entegre bir yaklaşım geliştiren ilk otomobil üreticilerinden biri. DJ Yoda ve yardımcısı “YuMi”, bu sene 40’ıncı yıldönümünü kutlayan Fiesta için performanslarında 1976’dan başlayarak günümüze uzanan şarkılara yer verdi.

Daha kaliteli bir yaşam için Akıllı Ulaşım Çözümleri
Avrupa’da Ford sponsorluğunda yapılan bir ankete göre sürücüler, yolda giderken manzaranın keyfini çıkarmanın, aile ve arkadaşlarla ilgilenmenin ve kitap okumanın sürücüsüz otomobillerin başlıca faydaları olduğuna inanıyor.

Ford ayrıca ABD’de kapsamlı testleri devam eden otonom araçların gelecek yıldan itibaren Avrupa yollarında test edilmeye başlayacağını da duyurdu.

Ford, bir otomobil ve ulaşım çözümleri şirketi olma yolunda genişlemeye devam ederken, Ford Akıllı Ulaşım Çözümleri (Smart Mobility) aracılığıyla fırsatları sıkı bir şekilde takip ediyor ve bağlantılı teknolojiler, ulaşım çözümleri, otonom araçlar, müşteri deneyimi, veri ve analitik alanlarında lider olmayı planlıyor. Milyonlarca kişiye sürücüsüz otomobil sunmaya odaklanan Ford, bu yıl yaptığı açıklamayla otonom araç geliştirme filosunu üç katına çıkaracağını ve bu alandaki en büyük otomotiv üreticisi olacağını duyurmuştu.

Avrupa’ya özel Ford Mustang modelleri
Ford, Avrupa’daki müşterilerine hitap eden stillere ve seçkin özelliklere sahip iki yeni özel Ford Mustang versiyonunu tanıttı.

Yeni Ford Mustang Black Shadow Edition’ın özgün siyah renk gövde detayları arasında 19 inç alaşım jantlar ve klasikleşen Mustang amblemi yer alırken Ford Mustang Blue Edition modelinin “Grabber Blue” rengi gövdesinde yer alan şeritler, klasik Ford Mustang renklerinin ruhunu çağrıştırıyor.

Her iki modelde sunulan gelişmiş özellikler arasında Ford’un 421 PS 5.0 litre V8 motoru, SYNC 3 iletişim ve eğlence sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, premium ses sistemi ve lüks siyah deri iç kaplamalar yer alıyor. İkonik spor otomobil Mustang, 2015 yazında lanse edildiğinden bu yana Avrupa’da 23.000’den fazla satıldı ve sipariş edildi.

Yeni Transit Custom Black Edition ve genişleyen Sport serisi
Dört göz alıcı renk kombinasyonuyla tanıtılan dinamik yeni Transit Custom Black Editionda kontrast tonlarda tavan, ayna, kaydırma plakaları ve yan şeritler ile özgün siyah tonda 17 inç alaşım jantlar sunuluyor.

Gövdesindeki çift şeritli imzasıyla tanınan Transit Custom Sport serisi, şimdi hem kısa, hem uzun şasi seçeneğine sahip van, kombi ve çift kabin modelleriyle gövde seçeneklerini artırıyor. Tourneo Custom minibüs ise Sport paketiyle aynı şekilde yapılandırılabiliyor.

Bu çarpıcı yeni Transit Custom ve Tourneo Custom modelleri, güçlerini oyunun kurallarını değiştiren 170 PS Ford EcoBlue dizel motordan alıyor. Tourneo Custom’da sunulan yeni özellikler ve teknolojiler arasında 6 ileri vitesli SelectShift otomatik şanzıman, segmente özgü arka hava süspansiyon sistemi ve yeni 17 inç alaşım jantlar yer alıyor.

Ford’un etkinlikte tanıttığı yeni Ford Edge ST-Line SUV şimdi Ford Performans araçlarından ilham alan stili, üstün özellikleri ve güçlü motoruyla Ford Fiesta ST-Line, Focus ST-Line, Mondeo ST-Line ve Kuga ST-Line serilerine katılıyor.

Ödüllü 1.0-litre EcoBoost motor sektörde bir ilke ilham kaynağı oluyor
Ford’un aktarma organı mühendisleri, sektörün beklentilerini aşarak ödüllü 1.0-litre EcoBoost motor için yakıt verimliliğini artıran ve CO2 emisyon değerlerini iyileştiren silindir deaktivasyon teknolojisini geliştirdiler.

Ford’un kompakt ve güçlü 1.0-litre EcoBoost motoru, silindir deaktivasyon teknolojisinin dünyada uygulandığı ilk üç silindirli motor olacak. Silindiri 14 salisede yani göz kırpma hızından 20 kat daha hızlı sürede devreye alabilen ve devreden çıkarabilen teknoloji, titreşimleri azaltmaya yönelik gelişmiş çözümlerle birlikte çalışırken, motor performansı açısından sürücüler tarafından hissedilmeyecek.

Ford GT yarış otomobilleri özel LEGO serisine katılıyor
Ford ve LEGO, 2016 Ford GT ve 1966 Ford GT40 yarış otomobillerinin ikonik yüksek performanslı yol ve yarış araçlarından oluşan özel LEGO Speed Champions serisine katılması için güçlerini birleştirdi.

Bu iki yeni model, halen satılan popüler Ford Mustang ve Ford F-150 Raptor pikap setlerinin izinde ilerliyor ve dünyaca ünlü Le Mans 24 Saat dayanıklılık yarışında Ford’un elde ettiği başarıyı kutluyor.

1966 yılında 1., 2., ve 3. olarak Le Mans’da unutulmaz bir zafer kazanan Ford, bu yıl efsanevi bir dönüş yaparak yeni Ford GT yarış araçlarıyla tam 50 sene sonra yine aynı başarıya imza attı.

Ford Chip Ganassi Racing pilotu Dirk Müller ile Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla ve Stefan Mücke’den oluşan WEC takımı, hem 1996, hem de 2016 yarış araçlarının sergilendiği Go Further etkinliğinde Ford’un 2016 Le Mans zaferini kazanan ekibi temsil ettiler.

Sennan Fielding gibi özel konuklar da şirketin bu spor dalına katkılarını kutlamak üzere Ford yöneticilerine ve Avrupa takım üyelerine katıldı. 20 yaşındaki Fielding, Ford’un 1.6 litre EcoBoost benzinli motoruna sahip tek kişilik yarış araçlarının rekabet ettiği Ford British F4 şampiyonasının yıldızı olarak dikkat çekiyor. 

 
Schaeffler, İstanbul Roadshow ile 1200 Noktayı Ziyaret Etti
 
GEFCO’dan Yeni Çözümler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Schaeffler, İstanbul Roadshow ile 1200 Noktayı Ziyaret Etti
Entegre otomotiv endüstrisinin küresel çapta lider tedarikçilerinden Schaeffler, ...
Schaeffler, Otomotiv Sektörüne Eğitimle Destek Veriyor
Otomotiv ve endüstrinin küresel çapta lider tedarikçisi Schaeffler’in ...
Deutsche Post DHL Group, “Sürdürülebilirlik Yönetiminde” En İyi Notları Aldı
Deutsche Post DHL Group, bağımsız derecelendirme kuruluşları MSCI, RobecoSam, ...
 
Iveco’nun Madrid Fabrikası, Kaizen Enstitüsü Mükemmellik Ödülünü Kazandı
Dünyaca ünlü yönetim danışmanlığı firması Kaizen Enstitüsü, Iveco’nun ...
PETDER – OMSAN İşbirliği 5 Yıl Daha Devam Edecek
OMSAN Lojistik, 30 Kasım 2016 tarihinde törenle imzalanan sözleşme kapsamında, ...
E-Ticaret Lojistiğinde Devrim
40 bini aşkın mağazasıyla internetin en büyük alışveriş merkezi olarak ...
 
Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başladı
Aralık ayı ile birlikte meteorolojiden önümüzdeki günler için kar yağışı ...
Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimatı Gerçekleştirdi
Mercedes-Benz Türk teslimata ara vermiyor.
Scania Teslimatları Hız Kesmiyor
Scania araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Ege bölgesinde faaliyet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
kamyoncu
dikkat
news
türkiye
treyler
bus
sondakika
fahrer