Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
31 Mayıs 2016 Salı - 15:44

En Başarılı Yetkili Servis Çalışanlarına Ödül

MAN ve Petrol Ofisi Madeni Yağlar iş birliği ile gerçekleştirilen “Takımını Kur, Rekabete Hazırlan” yarışmasında; 2016’nın ilk çeyreğinde en iyi performans sergileyen ve rekabetçi parça gruplarında satışlarını artıran 9 MAN Yetkili Servisinden, 45 servis çalışanı ödüllendirildi.

En Başarılı Yetkili Servis Çalışanlarına Ödül

 
Orijinal yedek parçada, önemli bir stratejik kararla yeni fiyatlandırma politikasına imza atan MAN, müşterileriyle birlikte, yetkili servis çalışanlarının da yüzünü güldürdü.

Dünya devi MAN, yüksek standartlardaki araçları ve Satış Sonrası Hizmetlerindeki müşteri odaklı yaklaşımlarıyla müşterilerinin yüzünü güldürürken, gerçekleştirdiği destek organizasyonları ile çalışanlarını da mutlu ediyor. 250 yılı aşkın geçmişi ile dünyanın en köklü mühendislik ve ağır ticari taşıt markalarından biri olan MAN, Satış Sonrası Hizmetler’de düzenlediği kampanyalarla, Türkiye pazarındaki en rekabetçi markaların başında yer alıyor. Türkiye’ye özel aldığı stratejik kararla; satınalma, Ar-Ge, teknoloji ve lojistik alanlarında yaptığı iyileştirmelerin tamamını müşterilerine yansıtan MAN Kamyon ve Otobüs AŞ, yedek parça fiyatlarında yüzde 38’lere ulaşan kalıcı indirimler sağlamıştı. Düzenlediği periyodik ve özel satış sonrası kampanyaların yanı sıra 2014 yılı sonunda aldığı bu önemli kararla müşterilerinin yüzünü güldüren MAN, Yetkili Servis çalışanlarını da unutmadı.

3 ayrı ligi kapsayan turnuva niteliğinde yarışma

MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş., Petrol Ofisi Madeni Yağlar ile iş birliğine giderek, MAN Yetkili Servislerinin orijinal yedek parça ile madeni yağ satış performanslarını değerlendirmeye aldı. “Takımını Kur, Rekabete Hazırlan!” sloganı ile 3 ayrı ligi kapsayan bir turnuva niteliğindeki yarışma, Türkiye’de yaygın tüm MAN Yetkili Servislerini kapsadı. 1 Ocak 2016 ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada Yetkili Servisler 3 farklı grupta yarıştı. Her servis, “Yedek Parça”, “Servis Kabul” ve “Mekanik” bölümleri çalışanlarının oluşturduğu 5’er kişilik takımlarla yarışmaya katıldı.
Ortak amaç; servis kabulcüden, onarımı yapan mekanik ustasına tüm Yetkili Servis çalışanlarının; norma uygun yağ ve doğru yedek parça ile MAN kullanıcılarının hangi avantajları sağlayacaklarının doğru anlatılması idi. MAN Yetkili Servis çalışanları, periyodik bakımdan motor onarımına kadar gelen her müşteriye, doğru bakım ve onarımın yaşam boyu ürün maliyetine önemli katkısını açıkladı. Rekabetçi ürünler ve Petrol Ofisi Madeni Yağlar’dan oluşan parça gruplarında en iyi performansı sergileyen ve geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını en çok artıran servis personelleri belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda 9 MAN Yetkili Servisinden 45 yetkili servis personeli ödüle layık görüldü. Turnuvada kürsüye çıkan 45 personel, İstanbul İkitelli’deki MAN İstanbul Satış ve Servis Merkez Şubesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
 
İşlem hacmi ve araç giriş sayısı yüksek olan A grubunda; birincilik ödülünü Mapar (Bursa) servis takımı kazandı. Trakman (Çorlu) servis takımı ikinci, Mapar (İzmir) servis takımı üçüncü oldu. B grubunda; birincilik ödülünü Kamer (Samsun) servis takımı kazanırken, Musfar (Afyon) servis takımı ikinci, Bakiler (Kocaeli) servis takımı üçüncü oldu. C grubunda ise birinciliği Doğutrans (Erzurum) servis takımı kazanırken, Şahinler (Hendek) servis takımı ikinci, Ayman (Elazığ) servis takımı üçüncü oldu. Hem kazanan hem de bu yarışa katılan tüm yetkili servis takımlarını kutluyoruz.

“Müşterilerimiz gibi yetkili servislerimizi de mutlu etmeye devam edeceğiz”

MAN’ın, müşterilerine doğru zamanda doğru çözüm önerileriyle ulaştığını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü K. Tuncay Bekiroğlu, “MAN’ın yaşam boyu maliyetlerde her zaman en avantajlı marka olması, neden tercih edildiğimizi de özetliyor. Uzun ömürlülük, yakıtta ekonomi ve performansın yanı sıra sürekli geliştirdiğimiz çözüm ağımızla, müşteri memnuniyetini artırıyoruz. MAN olarak, bundan sonra da müşterilerimizin yüzünü güldürmeye ve yaşam boyu iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin yanında tüm MAN çalışanlarının mutluluğu da bizim için çok önemli. Özellikle başarılı yetkili servis çalışanlarımızı da çeşitli yarışmalarla ödüllendireceğiz” diye konuştu. MAN olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmayı hedeflediğimiz bu stratejik süreçte, bizlere her zaman en uygun çözümleri sunarak verdiği destek için Petrol Ofisi Madeni Yağlar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MAN orijinal yedek parçada sürekli indirim kararı dengeleri değiştirdi

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş, 2014 yılı sonunda başlattığı yeni yedek parça fiyatlandırma stratejisi ile dengeleri değiştirdi. MAN bu kararıyla, hem araçların yaşam boyu işletme maliyetlerini düşürerek müşterilerin cebini güldürüyor, hem de orijinal yedek parça ile yetkili servislerde yüksek kalite standartlarında yapılan onarımlar gerçekleştirildiği için daha yüksek bir müşteri memnuniyeti yaratıyor. Yaşlı araçlara yetkili servislerde hizmet verebilmek ve aracın kullanım ömrünü uzatabilmek amacıyla özel uygulamalar da yapan MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş, MAN müşterilerine “Baba MAN’cılar“, “Bakım Paketi”, “Uzatılmış Garanti”, “Motor Revizyon Kitleri” ve “EcoLog Enjektörler” gibi çok cazip uygulamalarla farklı avantajlar sunuyor.

Eski enjektörünü getir, yenisini yarı fiyatına götür

MAN yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğü müşterilerine daha uygun fiyatla enjektör sunmak amacıyla 2015 yılı içinde hayata geçirdiği “Eski enjektörünü getir, yenisini yarı fiyatına götür” kampanyasıyla ses getirmeye devam ediyor. Daha güçlü motor performansına sahip olup, çok daha düşük yakıt tüketmek isteyenler, MAN’ın avantajlı kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.

Üstelik işçilik de MAN’dan

Seçili common-rail enjektörlerdeki bu büyük fiyat avantajının yanı sıra MAN, enjektör değişiminde 09 Mayıs 2016 - 09 Ağustos 2016 tarihleri arasında müşterilerine işçilik ücreti ödetmiyor. Enjektör değişiminde işçilik ücretinin tamamı kampanya boyunca  MAN tarafından karşılanıyor.
 
Neden orijinal parça kullanmalısınız?

  1. TAM GÜVENLİK: Araçlara uygulanan güvenlik testleri sırasında orijinal parçaların çekme, sıkıştırma, deformasyon ve benzeri konularında son derece katı kriterleri sağlamaları gerekmektedir. Orijinal yedek parçalar ancak bu testleri geçtikten sonra MAN güvencesiyle piyasaya sunulur. Parçalara tek olarak uygulanan testler araca monte halde uygulanan testler ile kıyaslanmamalıdır.
  2. YÜKSEK KALİTE STANDARDI: Orijinal MAN yedek parçaları, üretici OEM firmalarının standartlarına ek olarak Yüksek MAN teknolojisine sahip araçtaki diğer parçalarla % 100 uyumlu olarak çalışma özelliğini taşırlar.
  3. BİR YIL GARANTİ ALTINDA: Orijinal MAN yedek parçaları 1 yıl boyunca MAN garantisi altındadır.
  4. TOPLAM MALİYET DÜŞÜK ( Satın alma fiyatı / Kullanım ömrü): Yan sanayi ürünler satın alma aşamasında daha düşük maliyetli olsa da kullanım ömürlerinin daha kısa olması sebebiyle toplamda ortaya çıkarttığı maliyet daha yüksektir.
  5. MAN GÜVENCESİ ALTINDA TEKNİK DESTEK: MAN sattığı bütün orijinal yedek paçalarda gerek kendi personeli gerekse de tedarikçi firmanın uzmanları aracılığıyla teknik destek hizmeti vermektedir. Aracın tamamı hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan kişi ve kurumların verdiği teknik destek ise parçaların birbiri ile etkileşimi düşünülürse hiçbir zaman dört dörtlük olamayacaktır.
  6. SİGORTA MUAFİYETLERİ: AB ülkelerinde, araçlardaki herhangi bir parçadaki hatadan dolayı meydana gelen hasarlarda söz konusu parçanın uygun olmaması durumunda hasarı tazmin eden sigorta firması, uygun parça kullanılmaması nedeniyle araç sahibine rücu edebilmektedir.
  7. ESTETİK VE SÜRÜŞ RAHATLIĞI: Araçlarımızdaki kullanıcı odaklı tasarımlar nedeniyle, yürürlükteki standartlardan daha katı homologasyon eşik değerlerine uyulmakta sonuç olarak akustik konfor geliştirilmiştir. Özellikle kaporta tamiri ve izolasyon işlemlerinde orijinal MAN parçası kullanılmaması halinde sürüş rahatlığını azaltacağı gibi aracın estetik görünümünü de olumsuz etkileyebilmektedir.
  8. SORUNSUZ MONTAJ: Orijinal MAN yedek parçaları %100 montaj uyumu özelliği taşımaktadır. Orijinal olmayan parçaların montajında sorunlar yaşanabilmekte ve bazen montaj için ilave montaj elemanları gerekebilmektedir.
  9. 2. ELDE KATMA DEĞER: Bakım ve onarımı yetkili servislerde orijinal yedek parça kullanılarak yaptırılan araçların 2. el değeri yan sanayi ürün kullanılan araçlara göre daha yüksektir. (İzlenebilirlik sağlanması nedeniyle)
  10. YAKIT TÜKETİMİ VE PERFORMANS: Orijinal olmayan parçalar araçtan en iyi performansın alınması yönünde hiçbir kontrol ve testten geçmediği için özellikle yakıt ve yağlama sistemlerinde kullanılmaları halinde arızaya neden olabilmelerinin yanı sıra yakıt ve yağ tüketimini de olumsuz yönde etkileyebilirler.
 
Dağıtılan Ödüller:
 
  • Her grubun 1. olan takımına (kişi başı) 1.000 TL değerinde hediye çeki
  • Her grubun 2. olan takımına (kişi başı) 500 TL değerinde hediye çeki
  • Her grubun 3. olan takımına (kişi başı) 250 TL değerinde hediye çeki
 
 

 
Pirelli 11 İlde Tüketicilerle Buluştu
 
Goodyear, “Eagle F1 Asymmetric 3”ü Pazara Sundu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pirelli 11 İlde Tüketicilerle Buluştu
Pirelli’nin artı değerlerini tüketiciye direk anlattığı ‘Roadshow Plus’ ...
IPRU Yönetim Kurulu Comvex’de Toplandı
Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU) ...
Zeki Kaptan İnşaat, Ford Trucks'la Büyüyor
Geniş makine ve araç parkı ile önemli firmalara hafriyat, dolgu, liman ...
 
Schaeffler’e Japonya'dan Kalite Ödülü
Entegre otomotiv endüstrisinde küresel çapta lider bir tedarikçi konumunda ...
Hız Tutkunlarının Yeni Lastiği Falken’den
Falken’in spor otomobiller için geliştirdiği Azenis FK453 yaz lastikleri ...
Olimpiyat Stadı Duman Dumana
2016 Türkiye Drift Şampiyonası ikinci yarışı, Drift Otomobil Sporları ...
 
Metroda Ücretsiz Bisiklet Parkları Yaygınlaşıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, kent genelinde açık otoparklar ...
Ford Trucks Gizerler 4s Tesisi Açıldı
Ford Trucks’ın tüm hizmetlerini Adana'da tek çatı altında verecek Gizerler bayisi açıldı.
Çömlek Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Ölü
MERSİN'in Mut İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
fahrer
lkw
dikkat
şoför
Kamyon
haberler
türkiye
truck
treyler