Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Ocak 2015 Çarşamba - 10:53

DHL Express İkinci Uçağını Hizmete Soktu

Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye’de 100 milyon euroluk yatırım planlayan DHL Express’in Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak ikinci uçağı hizmete girdi.

DHL Express İkinci Uçağını Hizmete Soktu

10 milyon euroluk yeni uçak yatırımı ile DHL Express, İstanbul’un her iki yakasından da uçak kaldıran tek uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi haline gelerek Sabiha Gökçen Havalimanını 220 ülkeden oluşan global ağına bağladı
 
Deutsche Post DHL bünyesinde yer alan uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, İstanbul Sabiha Gökçen havalimanında yeni kargo uçağını hizmete soktu.
 
Sabiha Gökçen Havalimanında Aralık ayında hizmete giren yeni uçak için 10 milyon euro değerinde yatırım yapıldı.
 
Yeni uçak yatırımı hakkında bilgi veren DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling: “2014'ün sonunda büyük bir yatırımla, İstanbul’un Anadolu yakası ile Bursa ve Kocaeli başta olmak üzere yakın civar illerde artan gönderi talebini karşılamak amacıyla, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan ikinci uçağımızı hayata geçirdik. Böylece DHL Express olarak, İstanbul'un her iki yakasından, hem Atatürk Havalimanı’ndan hem de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşları olan ilk ve tek uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi oldu. Yeni uçak yatırımımızla, özellikle İstanbul’un Anadolu yakası ve yakın civar illerden yurtdışına gönderi yapan müşterilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırmamızın yanısıra, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine ulaşmasına da önemli bir katkıda bulunuyoruz” Reckling ayrıca, DHL Express’in yaptığı yatırımların şirketin Türkiye’ye olan bağlılığının önemli bir göstergesi olduğunu söyledi.
 
Reckling, “Türk ihracatçılarının uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak DHL Express’in en önemli öncelikleri arasında yer almaktadır, bu kapsamda Türk ihracatçılarının ihtiyaçları doğrultusunda onlara yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz. Böylece Türkiye’nin 2023 yılı için belirlenen 500 milyar dolar ihracat hedefine de katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.
 
Reckling ayrıca, DHL Express’in Türkiye’de yatırımlarına devam etmeye kararlı olduğunu da sözlerine ekledi. Türkiye’nin DPDHL’in 2020 stratejisi kapsamında büyümeyi hedeflediği 11 anahtar ülkeden biri olduğunu hatırlatan Reckling, “Bu stratejinin bir parçası olarak Ekim ayında Türkiye’ye gelen DPDHL CEO’su Frank Appel Türkiye’ye önümüzdeki beş yıl içinde en az 100 milyon euroluk yatırım yapılacağını açıkladı.” diye konuştu.
 
Türkiye’deki büyüme planlarıyla ilgili detaylı bilgi veren Reckling: “Bunun yanı sıra, büyümemizin devamlılığını sağlamak için Türkiye’deki lider konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Gelecekteki yatırımlarımız beş ana konu üzerinde yoğunlaşacak: Anadolu şehirlerini daha iyi bir şekilde dünyanın geri kalanına bağlamak, Türk KOBİ’lerinin global pazarlara daha kolay açılmasını sağlamak, Türkiye’nin bölgesel bir merkez olarak konumunu güçlendirmek, sektörel hizmetler ve çözümler ile çalışanlarımıza yatırım yapmaya devam etmek.” dedi.
 
 

 
Batı Karadeniz’de Arama Kuyusu Açılacak
 
Sağtaş Iveco’yu Tercih Etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Batı Karadeniz’de Arama Kuyusu Açılacak
Shell, çıkarılabilir petrol ve gaz kaynaklarını araştırmak üzere, Türkiye ...
Bu yollar trafiğe kapandı!
Türkiye'de şiddetli kar yağışı nedeniyle bir çok yol trafiğe kapandı.
Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Oldu
Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi ...
 
Ford Marka Çekici ve Kamyonlar Emin Ellerde
55 yıllık tecrübesi, yerli mühendislik ve üretim gücü ile müşterilerine ...
Lidl, LNG’li Filosu İçin Iveco’yu Tercih Etti
Iveco’nun müşterilerinden LC3, çok uluslu süpermarket zinciri Lidl’in ...
Geçiş Belgelerinin Kullanım Tarihleri Belli Oldu
2015 yılına ait geçiş belgelerinin kullanıma açılma tarihleri belirlendi.
 
NSK Group ROTA ile Şangay’da
NSK Group, 2014 yılının son çeyreğinde Çin Şangay’da düzenlenen Automechanika ...
Michelin Sürücüleri Uyarıyor
Havanın soğuması, kar yağışları ve buzlanma tehlikesinin bir arada yaşandığı ...
Michelin Challenge Bibendum 2014
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, sürdürülebilir hareketliliğin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler kamyoncutreylertruckdikkatfahrersondakikatürkiyenews