Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Ağustos 2016 Salı - 10:26

Clonera'da Veri Kaybı Yok!

Clonera, lojistik ve ulaştırma sektörlerindeki markalara önerdiği felaket kurtarma ve iş sürekliliği hizmetleriyle, kesintisiz iş yapma olanağı sunuyor.

Clonera da Veri Kaybı Yok!

Lojistik ve ulaştırma sektörlerinde dijital kayıplara karşı iş sürekliliğinin sağlanması için bütünleşik servisler sunan Clonera, müşterilerinin BT hizmetlerini paylaşarak ya da üstlenerek, ana işlerine odaklanabilmelerine olanak tanıyor. Sektör şirketleri, sistem arızalarının yanı sıra, veri kaybı ya da bozulması gibi dijital risklere karşı, Clonera ile tüm verilerini güvence altına alarak kesintisiz hizmet verebiliyor.
 
Günümüzde işletmelerin hızla artan dijitalleşmeye uyum göstermeleri gerektiğinin altını çizen Clonera Bilişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Evren Ballı, “Lojistik ve ulaştırma sektörlerindeki şirketler, müşterilerinin beklentilerindeki artan çeşitlilik ve değişimlere hızla uyum gösterebilmek üzere, dijital dönüşüm yaşıyor. Yapılan istatistiklere göre felaket ve büyük veri kaybı yaşayan şirketlerin %93’ü, faaliyetlerine en fazla 5 yıl içerisinde son vermek durumunda kalıyor. Dolayısıyla şirketlerin artık bu riski alma lüksü kalmadı. Biz bu ihtiyacı %100 Türk sermayesiyle karşılayan bir çözüm geliştirdik. Ana çıkış noktamız ve felsefemiz; bu hizmeti kullanacak olanların hiçbir kayba uğramadan işlerini sürdürebilmeleri…” dedi.
 
Geleneksel felaket kurtarma çözümlerini kullanan kurumların, verilerine ulaşsalar da uygulamalarını sürdüremediklerine dikkat çeken Ballı, “Şirketlerin doğal afetlere uğrama olasılığı sadece %5’ken, veri kaybı ya da bozulması, sunucu ya da sistem odası arızaları, insan hatası, doğal afet, hırsızlık, siber saldırı, güç kaybı gibi dijital risklerle karşılaşma olasılığı %95. Clonera ile tüm risklere karşı BT hizmetlerini güvence altına alarak her koşulda çalışmasını sağlayan hazır, kolay, gerçek bir felaket kurtarma ve iş sürekliliği çözümü sunuyoruz. Clonera ile yalnızca altyapı ve yazılım katmanına değil, felaket kurtarma için gerekli olan tüm bileşenlere %70 daha az maliyetle sahip olunuyor. Kullanım kolaylığı, güvenlik, hızlı devreye alma gibi özelliklerle fark yaratıyoruz. Kurumlar, Clonera ile 1 günde tüm felaketlere hazır hale gelebiliyor. İstenilen zamanda test yapma olanağı da bulunuyor. Tüm bu hizmetleri bir arada ve uluslararası standartlarda sağlayan tek sistem Clonera. BT departmanları, iş sürekliliğinin karmaşık süreçlerini işinin uzmanına bırakarak kurumlarının vizyonuna yönelik iş geliştirmeye daha çok zaman ayırabiliyor.” dedi.
 
Clonera ile işiniz kesintiye uğramasın!

Clonera’da kullanılan teknolojiyle veri kayıpları, internet hızına bağlı olarak sıfıra kadar düşüyor. 7/24 çağrı ve e-postalara yanıt veren destek ekiplerini arayanlar, dakikalar içinde mühendislere ulaşabiliyor. Clonera ayrıca, ISO 27031 konusunda süreç danışmanlığı hizmeti vererek kurumların BT departmanlarına bu standardın kılavuzluğunda iş sürekliliğini sağlamaları konusunda da destek veriyor.

 
Büyük Avantaj Kampanyası
 
Otokoç, 100 Milyon TL...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyük Avantaj Kampanyası
Yurtiçi Kargo, 30 Eylül 2016 tarihine kadar geçerli olacak “Büyük Avantaj ...
İSO İkinci 500'ü Açıkladı
İSO ikinci 500'ü açıkladı. 2015 yılı sonuçlarına göre ilk sırayıı, 223 ...
Mercedes-Benz Okul Servisleri
Mercedes-Benz Sprinter Okul Servisleri özel güvenlik donanımları ve “yıldız“ ...
 
3. Köprünün Geçiş Ücretleri
3. Köprünün geçiş ücretleri belli oldu. Ağustos sonu hizmete geçecek olan ...
Michelin Yakıttan Tasarruf Sağlıyor
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, AB lastik etiketleme ...
İDO Dünya Birincisi
İDO 2015 Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları “LACP 2015 Yılı Vizyon ...
 
28.8 Milyon Lira Unuttuk
Hayat poliçesinde biriken parasını ya da aracı nedeniyle bir hasar alacağı ...
Kamyoncuların Eyleminde Kavga!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde kamyonlarıyla ...
Kandilli'den 'Marmara Depremi' Açıklaması
Fransız Le Figaro gazetesinin 'İstanbul'da deprem basıncı en yüksek seviyede' ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwkamyonumKamyondikkatbustreylerşoförtrucksrc