Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Temmuz 2012 Salı - 17:59

Cimpor, 6 Renault ile Gücüne Güç Kattı

Merkezi Portekiz’de bulunan Portekiz kökenli, bağımsız, uluslararası bir çimento grubu olan Cimpor, Ali Rıza Onat ile anlaşarak filolarına 6 adet Renault Kerax ekledi.

Cimpor Filoları İlk Renault’larına Kavuştu

Kendilerine ait ilk Renault marka araçlarını filolarına katan Cimpor Agrea ve Beton Direktörü Onurhan Kiçki “Kamyon ve pompa yenilemelerimiz, hizmet verdiğimiz pazarlardaki stratejilerimize bağlı olarak önümüzdeki dönemlerde de süreceğinden, Renault ile yeni başlayan bu işbirliğimizin, gelişerek uzun seneler sürmesini umut ediyoruz” dedi.

Teslimat töreninde konuşan Onurhan Kiçki Türkiye’de 7 ilde 14 tesislerinin bulunduğunu ve motorinin en büyük maliyetlerinden biri olduğunu belirtti. Renault’u taşeronlar sayesinde tanıdıklarını söyleyen Kiçki filolarının ilk Renault araçları olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Daha önceki taşeronlarımızdan bazılarının filolarının Renault marka kamyonlardan oluşması, bize bu araçların uzun dönem performansları ve yakıt tüketimleri hakkında gerekli ön bilgiyi vermişti. Şirketimiz araç yenileme kararı aldığında bu kriterleri dikkate alarak, operatörlerin de memnun kaldığı ve kullanım kolaylıkları getiren Renault Kerax’ları satın alma kararı verdik.”

“Mutluyuz, Haklı Olarak Gururluyuz”

Törende Ertuğrul Onat da konuşma yaparak şunları dedi: “Cimpor’un Renault’u seçmesinden mutluyuz, haklı olarak da gururluyuz. Renault, yakıt tasarrufu için iş ortağımız Cimpor’a çok büyük katkı sağlayacaktır. Bu gün yakıt tasarrufu ekonomisi ve araçların yolda kalmaması gereken en önemli sektörlerden bir tanesidir. İnşaat Kamyonu yolda kalmamalıdır. Teslim etmekte olduğumuz Optidriver  Plus Robotize şanzımanlı araçlarımıza ek olarak teslimat sonrasında sürekli devam edeceğimiz Optifuel eğitimleri sayesinde iş ortağımızın başından beri iddia ettiğimiz yakıt tüketimi ekonomisini kalıcı bir hale getirmek istiyoruz.”

Optitrack, Optidriver ile Senkronize Çalışabiliyor

Renault Optitruck ile ilgili teknik bilgiler veren Feridun Kısa "Optitrack’la şöyle açıklayayım; eskiden inşaatlarda sadece 4 metre temel kazımı yapılabiliyordu. Şimdi 30 metrelere kadar varılabiliyor. Bunun 17 metresine kadar kamyonla hafriyat çalışması var. Tonaj kanunun sıkı bir şekilde uygulanmasından dolayı normal çift çekerle değil çekicilerle bunu yapmaya çalışıyorlar. Optitrack’ı yani istenildiği anda 4*4e geçen bu çekicileri bu segmentte tanıtıp kalıcı bir yer edinmek istiyoruz. Aracın hızı sıfır KM’deyken bile sistem devreye girebiliyor. Bu sadece Renault Truck’da var. Normal bir 4*4 araçtan daha ucuz ama onun performansını yakalayabiliyor. Asıl önemli olan nokta sürekli 4*4 araca nispeten yakıt tüketimimin çok daha avantajlı olması. Her şeyden önemlisi de Optidriver plus şanzımanla beraber teklif edilebilmesi. Optidriver şanzımanla sekronize olarak çalışabiliyor.” dedi. 

Aksaray’da bulunan Imer Grup üretim tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine; Imer Grup Genel Müdür’ü Giampaolo Mercati, Imer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uygur, Cimpor Agrea ve Beton Direktörü Onurhan Kiçki, Renault Truck’tan Ali Rıza Onat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Onat, Ali Rıza Onat Motorlu Araçlar Satış Şefi Atakan Özer, Filo Satış Müdürü M. Feridun Kısa, Filo Satış Müdürü Tolga Küçükyumruk, Bölge Satış Müdürü Mustafa Pektaş katıldı.

 
Yağmalanan Türk TIR'ı Türkiye'de
 
BP Türkiye'nin “Akaryakıtta Kalite Güvence Sistemi” Bursa’da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yağmalanan Türk TIR'ı Türkiye'de
Suriye'nin Bab el-Hava Sınır Kapısı yakınlarında geçtiğimiz günlerde Suriye ...
Suriye'de bir Türk TIR şoförü öldü
Kahramanmaraş'taki bir oksijen dolum firmasında çalışan Hacı Ceyhan'ın ...
Goodyear, GE Equipment Services Europe’a Lastik Tedariği Sağlayacak
Goodyear, global araç ekipman şirketi GE Equipment Services Europe firmasıyla ...
 
Mercedes-Benz’den Ödül Kazandıran Oyun
İnternette “Meslek Avcısı” oynayan 4 Çift Hollanda’ya Milli Takımı desteklemeye gidiyor.
Suriye Sınıra Silah Sevk Ediyor
Muhalifler kimyasal silahların sınıra sevk edildiğini iddia etti. Suriye ...
Oğuzhan Ağır Nakliyat “Iveco” Dedi
Uluslararası nakliyat alanının öncü firmalarından Oğuzhan Ağır Nakliyat ...
 
İnci Akü Destekledi; öğrenciler elektrikle çalışan otomobil yaptı!
Artvin Çoruh Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı Öğretim ...
Ford Transit Yeni Üyeleri Tourneo Custom ve Transit Custom Hattan İndirildi
Ford’un efsanevi ticari aracı Transit ürün ailesinin en yeni üyelerinin ...
FRANSA’DA KARAYOLLARINA İLİŞKİN EKOLOJİK YENİLİK
Fransa Ecomouv projesiyle 3,5 tonun üzerindeki araçlara yeni vergi sistemi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertrucktreylertürkiye haberler dikkatbuskamyonumkamyoncu