Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
29 Aralık 2015 Salı - 09:11

Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, bazı bölgelerimizde karla karışık yağmur ve kar beklenirken, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Bugün hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kırklareli ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor.
RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra bölgenin doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, gece saatlerinde Bilecik çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
BURSA         12
ISTANBUL    12
KIRKLARELI 14
KOCAELI      12

EGE
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Kütahya çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinde Güney Ege kıyılarında, akşam saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR 6
IZMIR            15
MANISA         12
UŞAK             12

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ADANA    20
ANTALYA 19
HATAY     16
ISPARTA 11

 İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA    5
CANKIRI   3
ESKISEHI 4
KONYA     6

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
BOLU            10
DÜZCE            9
KASTAMONU   4
ZONGULDAK  10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun, gece saatlerinde Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra rüzgarın Orta Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-60 k m/s) esmesi bekleniyor.
AMASYA        9
GÜMÜŞHANE 6
SAMSUN       13
TRABZON     14

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu, gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ERZURUM  3
KARS        3
MALATYA 10
VAN          5

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DIYARBAKIR 11
GAZIANTEP  12
SIIRT           11
ŞANLIURFA   13

DENİZLERDE HAVA
Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu , batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, batısı öğle kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı akşam 3 ila 5 (20-40km/s), gece 4 ila 6 (30-50km/s), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı ile gece geneli 2,5m, Görüş: İyi, yağış anıda orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde sisli, öğle saatlerinde yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), öğle 5 ila 7 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, öğle 2,5m Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), kuzeyi akşam 4 ila 6 (30-50km/s), gece 5 ila 7 (30-50km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle 3 ila 5 (20-40km/s), akşam 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, öğle batı ve güneybatı, doğusu doğudan 3 ila 5 (20-40km/s), gece batısı 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi. (TRT)

 
Goodyear, ORD Lastikleri İle “The Odyssey” Dakar 2016’ya Hazır!
 
Karayolları'ndan sürücülere uyarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Goodyear, ORD Lastikleri İle “The Odyssey” Dakar 2016’ya Hazır!
2012 yılında Dakar’da yapılan yarışları kazanan De Rooy takımı, dünyanın ...
Habur Sınır Kapısı kapandı, yüzlerce şoför Irak’tan dönemedi
Şırnak’ın Cizre ve Silopi, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı grupların ...
Dolar ve Euro Haftaya Yükselişle Başladı
Serbest piyasada dolar 2,9180, euro 3,2040 liradan güne başladı.
 
Türkiye yeni yıla karla girecek
İstanbul , Ankara, Bursa, Samsun ve Kocaeli başta olmak üzere haftanın ...
2016 yılında uygulanacak vergi ve harçlar belirlendi
Yeniden değerleme oranı (yüzde 5,58) kapsamında düzenlenen gelecek yılın ...
Üçüncü havalimanının yüzde 15'i tamamlandı
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir, ...
 
Karayollarında yol durumu
Karayollarının üstyapı onarım ve yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ...
26 Aralık 2015 Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre günlük hava tahmin raporu şöyle;
Yeni Havalimanı'nın kulesi AECOM ve Pininfarina'dan
İstanbul Yeni Havalimanı'nın Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
şoför
lkw
bus
kamyonum
treyler
kamyoncu
dikkat
src