Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
10 Mayıs 2016 Salı - 16:11

Brisa Comvex Fuarı'nda

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, yenilikçi ve yüksek performanslı ticari ürünleriyle İstanbul Comvex 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda yer alacak.

Brisa Comvex Fuarı nda

Brisa, Yüksek Performanslı Ticari Ürünleriyle İstanbul Comvex Fuarı'nda
 
Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, yenilikçi ve yüksek performanslı ticari ürünleriyle İstanbul Comvex 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda yer alacak.
 
Brisa, 21-24 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenen İstanbul Comvex Fuarı’nda öncü markaları Bridgestone ve Lassa’nın sektöre yenilik, emniyet ve konfor sağlayan ticari ürünleriyle yer alacak. Brisa yetkilileri, fuar katılımcılarına ürünlerin yanı sıra Brisa’nın Profleet filo yönetim çözümleri hakkında bilgi de sunacak.
 
Brisa standında Lassa’nın bölgesel segmente yönelik Bridgestone R-Steer 001 ve Bridgestone R-DRIVE 001, inşaat segmentine yönelik Lassa Energia 510S ve Lassa Energia 510D, hafif ticari araçlara yönelik Lassa Maxiways 100S, şehirler arası otobüslere yönelik Bridgestone R247 II ve Bridgestone M788 ürünleri sergilenecek.
 
Bridgestone R-Steer 001: Bölgesel segment için geliştirilen lastik, aynı zamanda uzun mesafe ve hafif koşullarda çalışan inşaat hafriyat segmentinde kullanıma uygun. Bir önceki lastiklere kıyasla ömrü arttırılan R-Steer 001, yüksek diş açılabilirlik performansına sahip.
 
Bridgestone R-DRIVE 001: Bölgesel segment için tasarlanan R-Steer 001’in sunduğu tüm avantajları bünyesinde bulunduran R-Drive 001, aynı zamanda şehirler arası yolculuk yapan otobüslerde de yüksek performans sergiliyor.
 
Lassa Energia 510S: İnşaat ve hafriyat grubundaki özellikle TIR çekicilerinin ön aksı için geliştirildi. Ürün yol dışı kullanımının yanı sıra asfalt kullanımına da uygun hale getirilerek konfor seviyesi maksimum düzeye çıkarıldı. Yenilenen ürünün 4 oluklu yapısı ile direksiyon hakimiyeti ve sürüş konforu arttırıldı. Energia 510S yüksek diş derinliği, arttırılmış sırt genişliği ve daha yüksek kauçuk oranıyla kullanıcılara yüksek ömür sunuyor; güçlü karkas yapısı ile zorlu yol dışı koşullarda yüksek performans sağlıyor.
 
Lassa Energia 510D: Asfalt ağırlıklı damperli kamyon ve TIR çekicilerin çeker aksı için geliştirilmiş, konfor ve sağlamlıktan ödün vermeyen inşaat ve hafriyat lastiği olan Energia 510D, karkas yapısı ve özel karışımı sayesinde kesik ve darbelere karsı dayanıklı hale getirildi. Arttırılmış karkas sağlamlığı ile lastiğin ömrü kaplama ile devam ettirilerek lastikten sağlanabilecek maksimum verim sağlanıyor. Ürün asfaltta sürüşü daha uygun hale getirmek ve yol dışı şartların zorluğuyla başa çıkabilmek için dengeli bir yapıda konfor ve dayanıklılık sunuyor.
 
Lassa Maxiways 100S: Yeni nesil LS/R grubuna ait düz lastik olan Maxiways 100S, önceki nesle göre yüzde 13 daha uzun ömürlü, azalan yuvarlanma direnci ile lastikten kaynaklanan yakıt tüketimini iyileştirici özelliğe sahip. Ürün ayrıca düzenli aşınma performansı ile kullanım ömrü ve kaplama performansında önemli bir artış sağlıyor.
 
Bridgestone R247 II: Şehirler arası segment için geliştirilen düz tip R247 II, yenilenen yapısıyla artık yüzde 23 daha uzun ömürlü. Kapsamlı lastik tasarım metodu sayesinde özel olarak tasarlanmış karkas yapısı ve sırt karışımıyla düşük yuvarlama direnci sunuyor ve bu sayede daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Sağlam karkas yapısı sayesinde defalarca kaplanabilme özelliğine sahip ürün, taş iticileri ve daraltılmış diş dibi yapısı ile taş tutmadan kaynaklanabilecek hasarlara karşı ekstra koruma sağlıyor. Ayrıca lastiğin sırt desenine eklenen su kanalcıkları ile ıslak zeminde daha iyi fren performansı sunuyor. Bridgestone teknolojisiyle geliştirilen tasarımı ve oluklarında bulunan ses perdeleri sayesinde sesiz ve konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor.
 
Bridgestone M788: Şehirler arası otobüslere yönelik geliştirilen blok tip M788, kapsamlı lastik tasarım metodu sayesinde özel olarak tasarlanmış karkas yapısı ve sırt karışımıyla düşük yuvarlanma direnci sunuyor ve bu sayede daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Sağlam karkas yapısı sayesinde defalarca kaplanabilme özelliğine sahip lastik, taş iticileri ve daraltılmış diş dibi yapısı sayesinde taş tutmadan kaynaklanabilecek hasarlara karşı ekstra koruma sağlıyor. M788, sırt desenine eklenen su kanalcıkları sayesinde daha iyi ıslak zemin fren performansı; Bridgestone teknolojisiyle geliştirilen tasarımı ve oluklarında bulunan ses perdeleri sayesinde sessiz ve konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor.

Etiketler:
 
Sektöre Nefes Aldıracak
 
Volvo Trucks İnşaat Serisine Tam Not
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Medipol Başakşehir Temsa Maraton’u Seçti
Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, yeni sezonda TEMSA'nın ...
TEMSA’dan Engellilere Büyük Destek
TEMSA DinamİK İnsan Kaynakları Ekibi’nin engelin kariyer için engel olmadığını ...
Sürat Kargo’dan Bir İlk; Kredili Kargo
Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Sürat Kargo, “Kredili Kargo” ile müşterilerine ...
 
Park Yeri Bulmanın Daha Kolay Yolu
Sürücüler için yeni servis: Bosch, otomobillerin park yerlerini kendi ...
Malta, Allison Şanzıman Donanımlı Otokar'ı Seçti
Malta Toplu Taşıma (MPT), Malta ve Gozo gibi dar, tepelerden oluşan caddelerin ...
Bosch, İran'da Yeniden Ticarete Başlıyor
Bosch Grubu, İran'ın başkenti Tahran'da yeni bir bölge ofisi açıyor. Bosch, ...
 
Brisa’lı Sabancı Gönüllüleri Kız Öğrencilerine İlham Verdi
Brisa’lı Sabancı Gönüllüleri’nden Mozaik Ekibi, “İş’te Kadın” projesi ...
Sahte Bilet Dolandırıcılarına Dikkat!
İnternetten uçak ve otobüs bileti satışlarının artması ile dolandırıcılar ...
TEMSA, Genç Türkiye Zirvesi’nden Ödülle Döndü
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen, Genç Türkiye Zirvesi’nde verilen, Genç Türkiye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
dikkat
haberler
treyler
kamyoncu
truck
Kamyon
lkw
kamyonum