Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
16 Haziran 2014 Pazartesi - 10:41

Bridgestone Resmi Olimpik Ortak Oluyor

Dünyanın lider lastik ve kauçuk firması Bridgestone Corpotation, 2024 Olimpiyat Oyunları’nın sonuna dek Dünya genelinde “Olimpik Ortak” (The Olympic Partner “TOP”) olmak üzere Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bridgestone Resmi Olimpik Ortak Oluyor

Duyuru, IOC Başkanı Thomas Bach, Bridgestone CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Masaaki Tsuya ve şirketin ve IOC'nin diğer ileri gelen üyeleri ve misafirlerin katılımı ile Tokyo'da düzenlenen Olimpik Ortaklık sözleşmesi imza töreninde yapıldı.  
 
Bridgestone'un Olimpiyat Oyunları ile ilişkisi 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nı da kapsayacak şekilde bugünden itibaren geçerli olup; Bridgestone'a 2016 yılı boyunca Brezilya, Kore, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde sponsorluk faaliyetlerinde bulunma hakkı tanınıyor. 2017'den itibaren ise Bridgestone'un sponsorluk hakları dünya geneline yayılacak olup;  2018 PyeongChang Olimpik Kış Oyunları, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ile (düzenleneceği şehirler IOC tarafından sonradan seçilecek olan) 2022 ve 2024 Olimpiyat oyunlarını da kapsayacak. Sözleşme aynı zamanda 2017 – 2024 yılları arasında gerçekleşecek olan tüm Gençlik Olimpiyat Oyunları’na ilişkin sponsorluk haklarını da içeriyor.
 
Bridgestone’un Olimpiyat Oyunları’nın “Resmi Lastik Tedarikçisi” olmasını sağlayan sponsorluk sözleşmesine dahil ürünlerin arasında, şirket tarafından üretilen her türlü araç lastiğinin yanısıra; yapıları deprem hasarından korumak için kullanılan sismik yalıtım güçlendirmeleri ile Bridgestone'un 60 yıldan uzun zamandır inovasyon yaptığı bir ürün segmenti olan motorsuz bisikletler de yer alıyor.
 
Bridgestone CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Tsuya, Bridgestone'un Olimpik Ortaklığı üzerine "Küresel bir şirket olarak Bridgestone, yalnızca tüm dünyadan sporcuları bir araya getiren bir organizasyon olarak değil; bu spor şölenini aynı zamanda bir toplum hizmeti, sosyal sorumluluk, farklılıklara saygı ve Olimpiyat ruhunun temel prensiplerine bağlılıkla harmanlayan bir organizasyon olarak Olimpiyat Hareketi ile bütünsel bir ortaklık kuracağı için çok heyecanlıyız” yorumunda bulundu. Tsuya, sözlerine "Bu ortaklık sayesinde topluma olan bağlılığımızın ve marka mesajlarımızın küresel ölçekte iletişimini yapabileceğimiz, uzun soluklu ve her iki taraf için de faydalı olacak bir ilişki kurmak için sabırsızlanıyoruz." şeklinde devam etti.
 
IOC Başkanı Bach ise konuşmasında "Olimpik Ortaklık (TOP), yalnızca en büyük ülkelerden değil, tüm dünyadan sporcuların Oyunlar'da yarışabilmesine olanak tanıyarak önümüzdeki tüm Olimpiyat Oyunları organizatörlerine, tüm Ulusal Olimpiyat Komitelerine ve sporcularına fayda sağlayan küresel bir sponsorluk programıdır. Kendi alanında dünya lideri olan Bridgestone’u TOP programında görmekten mutluluk duyuyoruz ve Olimpiyat Hareketi'ne gösterdikleri uzun soluklu bağlılıktan ötürü heyecan duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
Karşılıklı bir seçim sürecinden doğan bu ortaklık, Bridgestone’un müşterilerine yeni etkinlik ve iletişim yöntemleri ile ulaşmasına, markaları ve teknolojileriyle ilgili farkındalık oluşturmasına ve operasyonlarını tüm dünyadaki takım arkadaşlarının desteğiyle küreselleştirmesine olanak tanıyacak, stratejik öneme sahip bir platform sağlayacak.
 
Sponsorluğun açıklandığı basın toplantısına katılan diğer isimler arasında IOC Başkan Vekili John Coates, IOC Pazarlama Komisyonu Başkanı, Japon Olimpiyat Komitesi (JOC) Başkanı ve Tokyo 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcısı Tsunekazu Takeda, Tokyo 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Yoshiro Mori, JOC Yönetim Kurulu Üyesi ve Sydney Olimpiyat Oyunları maraton dalında altın madalya sahibi Naoko Takahashi ve Atina ve Pekin Olimpiyat Oyunları yüzme (kurbağalama) dalında altın madalya sahibi Kosuke Kitajima da yer aldı.  
 
"Topluma En İyi Kalite ile Hizmet Sunmak" misyonu doğrultusunda faaliyet gösteren Bridgestone, insanlığın barışçıl bir toplum yaratma ve insanlık onurunu koruma vizyonuyla, uyum içerisinde ilerlemesi için sporu bir araç olarak gören Olimpiyat Ruhu'nun temel ilkelerini destekliyor.
 
 

 
Doğuş Otomotiv’e İç Denetim Kalite Ödülü
 
U-Net 23 Haziran’dan İtibaren İç Gümrüklerde Uygulanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğuş Otomotiv’e İç Denetim Kalite Ödülü
Türkiye otomotiv sektöründe İç Denetim Kalite Güvence Değerlendirmesi ...
Go Motorsports Sezona Poznan'da Devam Ediyor
Go Motorsports bu hafta sonu Polonya'nın Poznan pistinde yarışacak. Hafta ...
İstanbul’da Araç Muayeneleri Sadece Randevuyla Yapılacak
TÜVTÜRK’ün İstanbul’da sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına ...
 
Skoda Şimdi Sizi ‘İdeal’lerinize Kavuşturuyor
Skoda, Haziran ayında, sınıflarının ideal motor ve şanzıman kombinasyonuna, ...
İstanbul – Balıkesir Arası 1 Saate İndi
Halkın havayolu AnadoluJet, yaz tarifesiyle birlikte arttırdığı uçuş noktalarına ...
Ford Cargo 3236m’de Haziran Fırsatları
Ford Trucks, Haziran ayında Ford Cargo modellerinden 3236M Mikser’e özel ...
 
Samba Başladı
Samba Başladı
Pegasus Plus Kart Alanlar Ücretsiz Uçuyor
Pegasus Hava Yolları’nın Uçuş Programı olan Pegasus Plus çatısı altında ...
ZF Yine Zirvede
ZF, ETM yayınevinin “2014 Yılının En İyi Ticari Araçları ve Markaları” ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
Kamyon
kamyonum
şoför
kamyoncu
truck
fahrer
bus
treyler
src