Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Ocak 2024 Salı - 17:05

Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de!

Bomag’ı Bünyesine Katan Marubeni Dağıtım ve Servis, Standartları Yukarıya Çekerek, Sektöre İlham Olmayı Amaçlıyor!

Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de!

Dünyada milyonlarca kilometre yolda imzası bulunan yol ve asfalt makinaları üreticisi Bomag’ın Türkiye temsilciliği, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’ye geçti. Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor. Dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis’in katma değerli hizmetlerle çözüm ortağı olma vizyonu, Bomag markasının değerleri ile bir araya gelerek, hem satış hem de satış sonrasında markanın çok daha güçlü bir konuma gelmesini sağlayacak. 

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Türkiye’de temsil ettiği dünyaca ünlü markalara, Ocak 2024 itibarıyla Bomag’ı da ekledi. Dünyanın dört bir yanından edinilen 60 yılı aşkın yol ve asfalt makinaları tecrübesiyle Bomag, Türkiye pazarındaki konumunu Marubeni Dağıtım ve Servis’in etkin satış ve satış sonrası hizmetleriyle birleştirerek her alanda liderliğe odaklanıyor. Günümüzde Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor.

“Bu Yolda Beraberiz” sloganıyla faaliyetlerine başlayan iki şirket arasındaki iş birliğinin detaylarının açıklandığı basın toplantısında, Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka, Bomag CEO’su Ralf Junker ve Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand, merak edilenlere dair detayları açıkladılar. 

Eşref Zeka: “Standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz”

Dünyanın önde gelen markaları ile oluşturdukları iş modeliyle, sürdürülebilir bir gelecek için, yüksek teknolojik ürünler ve kaliteli hizmet sunarak müşterilerine katma değerli çözüm sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “İş makinaları sektöründe 40 yılı aşan tecrübemiz ve sektörde öncü iş modelimizle, Bomag’a katkı sağlamak için birlikte hareket etme kararı aldık. Bomag markası, şirketimizin vizyonu ve değerleri ile birebir örtüşüyor. Biz sadece makina satmıyoruz; çözüm sunuyoruz, müşterilerimizin işine ne kattığımıza bakıyoruz. Bomag gibi bir marka ile çalıştığınız zaman, bu misyonu gerçekleştirmek daha da kolay oluyor. Önümüzdeki dönemde yol makinaları sektöründe, standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Ralf Junker: “Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz”

Bomag markasıyla ilgili detaylı bilgiler aktaran ve Türkiye’ye özel açıklamalarda bulunan Bomag CEO’su Ralf Junker; “Marubeni Dağıtım ve Servis’in, Bomag markasının potansiyelini ortaya çıkarabileceğine inandığımızdan, güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Temsilcisi olduğu her markaya katma değer sağlayan Marubeni Dağıtım ve Servis ile gelecek beklentilerimiz birebir örtüşüyor. Güçlü dağıtım kanallarına ve satış sonrası hizmetlere sahip olması, Marubeni Dağıtım ve Servis’i tercih etmemizde etkin oldu. Türkiye’nin karayolu taşımacılığındaki sürdürülebilir gelişim potansiyeline ek olarak, büyük projelerin devam etmesiyle, Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz” dedi.

Burçak Birand: “Yeni nesil teknolojili Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak”

Marubeni Dağıtım ve Servis olarak; Bomag’ı, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda müşteri memnuniyetine odaklanarak liderliğe taşımak gibi önemli bir görev üstlendiklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand; “Tüm markalarımızı, bulundukları konumundan çok daha üst düzeye taşıyabilme kabiliyetimizi Bomag ile de gerçekleştirmek amacındayız. Edindiğimiz deneyim ve sinerji ile, mevcut müşterilerimizi daha fazla Bomag ile tanıştıracağız ve ayrıca Bomag’ı tanıyanlara da üstün satış sonrası hizmet avantajlarımızı sunarak, markayı bir üst seviyeye taşıyacağız. En çevreci regülasyonlar kapsamında, makina ve ekipmanların yeni nesil teknolojileri sayesinde daha ekonomik Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak. Hem operatörlerin hem saha çalışanlarının hem de iş verenlerin çok daha rahat ve kazançlı faaliyetler sürdürebilmesini önceliklendiriyoruz. Temsil ettiğimiz diğer markalarımızda olduğu gibi, Bomag’da da uzman satış kadromuz, kullanılacak makina modelinin seçiminde danışmanlık yaparak müşterilerimizin verimliliğine katkıda bulunacaklar. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış yaygın servis ağımız ile, makinalarımızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlama prensibimizi, Bomag için de sürdüreceğiz” dedi. 

Bomag’ın öne çıkan özellikleri

1957’den günümüze milyonlarca kilometrelik yolun yapılmasının ardındaki kahramanlardan biri olan Bomag, dünyanın farklı ülkelerinde yer alan, farklı üretim tekniklerini tek bir çatı altında buluşturabilen, kendi üretim tesislerinde yol ekipmanlarını üretiyor. Rakiplerinden farklı olarak Bomag; şasi ve kabin dahil, çelik ile ilgili, kaynaklı ya da talaşlı fark etmeksizin, tüm üretimlerini kendi gerçekleştiriyor. Bomag’ın üretim yaptığı Almanya Fabrikası, dünyada en büyük serme sıkıştırma ekipmanlarını üreten fabrika olup, 2.000’e yakın çalışanı bulunuyor.

ECOMODE: Türkiye’de satışa sunulan tüm 5 ton üzeri makinalarda standart olarak sunulan ECOMODE özelliği sayesinde, motor devir ayarı optimize edilerek silindir modellerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlanıyor. Bomag, silindir grubunda ECOMODE özelliğini sektörde ilk defa sunan üretici unvanına sahip.

ECOSTOP: Tüm ağır tip silindirlerde sunulan ECOSTOP özelliği sayesinde, istenilen aralıklarda motor otomatik olarak gaz akışını keserek hem yakıt tüketimi hem de çevre açısından fayda sağlanıyor.

TERRAMETRE/BOMAP: Bomag’ın silindir modellerinde bazılarında kullanılan TERRAMETRE/BOMAP adındaki “Bomag Sıkıştırma Kontrol Sistemi”, sağladığı büyük avantajlarla dikkat çekiyor. Operatöre, çalışmış olduğu zeminde ne kadar sıkıştırma olduğunu gösteren TERRAMETRE/BOMAP, fazladan sıkıştırma yapılmasını engelliyor. Bu sayede gereken oranda sıkıştırma sağlanarak zamandan ve yakıttan tasarruf elde ediliyor. Stabilitesi korunan zemin ayrıca makinaya gelebilecek muhtemel hasarların önüne geçilmesini ve onarım giderlerinin azaltılmasını da sağlıyor. Opsiyonel uydu bağlantısı ile de tüm veriler saha ekiplerine online iletilebiliyor.

MAGMALIFE: Bomag’ın finişer modellerinde kullanılan MAGMALIFE ismindeki alüminyum ısıtma plakalar sayesinde, pek çok rakip markaya göre yüzde 50 daha hızlı ve homojen ısıtma sağlanabiliyor. Sınıfının en ağır tablası ile silindirleme öncesi yüksek sıkıştırma sağlayabilen Bomag finişerleri, uzun ve geniş paletleri ile yüksek stabilite, üst seviyede operatör konforu ve kullanım kolaylığını da kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Geniş ürün portföyü

Dünya çapında 2.500’den fazla çalışanı ve farklı ihtiyaçlara yönelik 250’den fazla ürün ve opsiyonlarını üreten Bomag, Türkiye’de de tüm ihtiyaçlara çözüm sunan geniş ürün gamıyla müşterilerle buluşuyor. Toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, yol ve toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları sayesinde şantiyelerdeki her türlü makina ihtiyacı Bomag ile sağlanıyor. Yenilenen tüm ürünlerine ek olarak; çok iddialı özellikleri barındıran yeni finişerler ve frezeler de 2024 yılı itibarıyla Türkiye pazarına sunulmaya başlanıyor.

 
Ticari Araçlar İçin En İyi Lastik Hizmeti Continental’den
 
Ares Logistics Azerbaycan ve Gürcistan Taşımalarını Artırıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan Otonom e-ATAK’ın ‘Mükemmel Ürün Tasarımı’na Bir Ödül Daha!
Avrupa’nın ardından Kuzey Amerika’nın da ulaşım altyapısının elektriklenmesinde ...
Temsa’nın Elektrikli Otobüsleri ‘En Yeşil’ Olimpiyat İçin Paris’te!
Geliştirdiği 10 farklı sıfır emisyonlu araç modeliyle, bu alanda dünyanın ...
Mercedes-Benz Kamyon, Yaratıcı Projelerini Ödüllerle Taçlandırdı
Mercedes-Benz Kamyon, 2023 yılında hayata geçirdiği yaratıcı projelerle ...
 
MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2023 yılı 2. Dönem Yetkili Servisler ...
Karayolu Dağıtım Taşımacılığında Tüm İşlerin Üstesinden Gelen Mercedes-Benz Atego 25 Yaşında
1998 yılında pazara sunulan, hafif kamyon segmentinin en güçlü modellerinden ...
Yerli Yol Süpürme Araçlarına Uluslararası Talep Geçen Yıla Oranla Yüzde Yüz Arttı
Türkiye’nin yerli ve milli temizlik araçları ve ekipmanlarını üreten öncü ...
 
Mercedes-Benz Türk Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’ni Yeni Zaferlere Taşıyacak
Mercedes-Benz Türk, Kadın ve Erkek Milli Voleybol Takımlarının resmi ulaşım ...
Iveco eDaily, Avrupa'da Sürdürülebilirlik Ödüllerini Toplamaya Devam Ediyor
eDaily, Almanya'da kamyonet ve teslimat kamyonetleri kategorisinde Avrupa ...
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. 2023 Yılına da Adını Altın Harflerle Yazdırdı!
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., MAN Truck & Bus bünyesinde her yıl ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsondakikatruckkamyonculkwtürkiyeKamyonbussrc