Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Aralık 2017 Çarşamba - 17:57

Bolulu Nakliyeciler Tırsan İle Güçleniyor

Her türlü ihtiyaca yönelik özel çözümler geliştiren Tırsan’ın esnek taşıma imkanı sunan modeli Tırsan Perdeli Mega, Bolulu firmaların da tercihi oldu. Mavi Martı Trans ve Bolu Güneş filolarına kattıkları 15’er adet Tırsan Perdeli Mega ile müşterilerine hızlı ve etkin hizmet sunacaklar.

Bolulu Nakliyeciler Tırsan İle Güçleniyor

Lojistik sektörünün öncü firmalarından Mavi Martı Trans ve Bolu Güneş araç filosunu Tırsan ile büyütmeye devam ediyor. Her iki firma da filolarına 15’er adet Tırsan Perdeli Mega treyler kattı. Araçlar 29 Kasım’da Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Mavi Martı Trans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sefa Çapar ve Bolu Güneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Çapar’a teslim edildi.  

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada bugüne kadar devam eden işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Tırsan’ın sektörle bütünleşmiş bir marka olduğuna vurgu yaptı. ‘Bolu ve Düzce benim için çok önemlidir’ diyerek başlayan Nuhoğlu “Tırsan olarak müşterilerimizin her türlü ihtiyacını tek elden çözen ve sorunsuz hizmet sunmalarının önünü açan bir markayız. Bugüne kadar ürettiğimiz ürünler ve hizmetlerle müşterilerimizin hep daha fazla kazanmasını sağladık. Müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini tam olarak karşılayan çözümler geliştirdik ve hep en iyisini onlara sunduk” diye konuştu.

Tırsan ile Esnek Çözümler Geliştiriyoruz

Mavi Trans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sefa Çapar da yaptığı konuşmada, Tırsan ile araç filolarını büyüttüklerini ve bugüne kadar bu işbirliğinin karşılıklı memnuniyet içerisinde sürdürüldüğünü söyledi. Çapar, temellerinin 1973 yılında atıldığını ve yollarına 1997 yılından bu yana Mavi Martı Trans olarak devam ettiklerini belirterek, bin metrekaresi kapalı toplam 22 bin metrekarelik bir alanda müşterilerine; komple ve parsiyel taşımacılık, transit taşımacılık, ekspres taşımacılık, uluslararası ve yurtiçi taşımacılık hizmetleri sunduklarını belirtti. Çapar, hizmet verdikleri müşterilerin çok farklı ihtiyaçlarının olduğunun altını çizerek, filolarına kattıkları Tırsan Perdeli Mega’yı farklı ihtiyaçları tek elden çözebilecek esnekliği kendilerine sağlayabilecek bir araç olduğu için tercih ettiklerini açıkladı.

Lojistikte Tırsan Tecrübesi Önemli

Bolu Güneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Çapar da 1997 yılında kurulduklarını belirterek “Geçmişten gelen tecrübemizi işimize aktarıyoruz. Edindiğimiz bu tecrübelerden biri de Tırsan ile çalışmak. Tırsan ile çalıştığınızda gözünüz arkada kalmıyor. Herkesin de söyleyeceği gibi Tırsan, sektörün en kaliteli ve sorunsuz ürünlerini üretiyor. En son aldığımız Tırsan Perdeli Mega treylerler operasyonel verimliliğimizi artıracak ve müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacağız” diye konuştu. 

Tırsan Perdeli Mega Özellikleri

Mavi Martı Trans ve Bolu Güneş’e teslim edilen Tırsan Perdeli Mega treylerler, yük emniyetinde kendinden oldukça emin. Yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük güvenlik sertifikasına sahiptir ve %100 tam uyumludur.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde, 3 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Perdeli Mega, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunuyor. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlıyor. Öte yandan şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır.

 
Zirvenin Otomotiv Sektör Lideri TEMSA
 
Mercedes-Benz Çekici ve Kamyonlarının Teknolojik Gücü Artıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Renault Trucks Bir Milyonuncu Kamyonunu Teslim Etti
Renault Trucks Başkanı Bruno Blinm, Blainville-sur-Orne üretim tesisinde ...
FB Organizasyon, İlk Araç Alımında Mercedes-Benz’i Tercih Etti
Yeni kurulan İstanbul merkezli; Antalya ve İstanbul bölgelerinde sürücüsüyle ...
Mercedes-Benz Türk’ten Transay Taşımacılık’a 30 Adet Sprinter
Bu yıl 50. yıl dönümünü kutlayan Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araç ...
 
Hakmar Tercihini Atego'dan Yana Kullandı
Mercedes-Benz Türk, Türkiye’deki yarım asırlık başarısını kutladığı bu ...
Yeni Güner Turizm de Volkswagen Crafter Dedi
Taşımacılık sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yeni Güner Turizm, ...
Anadolu Isuzu'dan Teslimat Yağmuru
Anadolu Isuzu, konforlu ulaşımın temsilcisi olan ve Türkiye’de üretilen ...
 
Kamu Sektörünün de Tercihi Scania
Geniş ürün yelpazesi ve yüksek standartları ile Scania, farklı üstyapı ...
Kahramanlı Uluslararası Nakliyat 43 Yıldır MAN Diyor
Kurulduğu 1974 yılında MAN marka kamyon ve çekicilerle ilk kez yollara ...
Krone Filolara Girmeye Devam Ediyor
Almanya dışında sadece İzmir/Tire’de üretim yapan Avrupa’nın dev treyler ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetreylerkamyoncuKamyonbusşoförtrucklkwsrc