Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Temmuz 2008 Perşembe - 00:00

Binali Yıldırım:"Bulgar Krizinde Girişimlerimiz Sürüyor"

Binali Yıldırım: Bulgar Krizinde Girişimlerimiz Sürüyor

Bulgaristan'ın transit geçişteki uygulamasıyla ilgili soruları cevaplayan Yıldırım, Avrupa'ya gidiş gelişlerde herhangi bir ücret uygulamasının yapılmadığına dikkat çekerek, şunları kaydetti: "Ancak Bulgaristan tek taraflı olarak ülkesinden transit geçen bütün ülkelerin araçlarını bir geçiş ücreti 83 Euro uygulayacağını açıkladı ve bunu başlattı. Her ne kadar bütün ülkelere uyguluyorsa olsa da bundan Bulgaristan üzerinden Avrupa'ya dış taşımalarının yüzde 53'ünü yapan Türk taşımacılar etkileniyor. Bu uygulamadan en çok üyesi olan UND'li taşımacılar etkileniyor. Onlar da tepkilerini ortaya koydu."

Bakan Yıldırım, bunun haksız ve tek taraflı bir uygulama olduğuna vurgu yaparak, "ݝki ülkenin karşılıklı anlaşmasının Bulgar tarafından ihlalidir. Taşımacılar bu konuda duyarlı. Tepkilerini ortaya koydular. Buna UND öncülük etti. Biz de bakanlık olarak Dışişleri nezdinde diplomatik olarak çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Bakan Yıldırım, ayrıca Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Dinçşahin ile bir süre görüştü.

Yol çalışmaları

Bakan Yıldırım, Bolu'nun Yeniçağa ilçesi ile Mengen ilçesi arasındaki yol yapım çalışmalarını inceledi ve Vali Halil ݝbrahim Akpınar'dan bilgi aldı.

Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Yıldırım, Bolu'daki yol çalışmalarını yerinde incelediklerini belirterek, şunları kaydetti: ''Bu yol, Bolu-Zonguldak arasında önemli bir koridor oluşturuyor. Bölünmüş yol haline getirilmesi için valilikle başlattığımız bir çalışma var. Bu kapsamda Bolu Valiliğimiz bir milyon 200 bin metreküplük kazı işinin 500 bin metreküpünü bitirmiş durumda. Neredeyse yarıya yaklaşmış. Hummalı bir çalışma var. Amacımız daha emniyetli, trafik kazalarının daha az olduğu bir yol ağına Türkiye'yi kavuşturmak. Bu yıl içerisinde bu yolun yarısı bitmiş olacak. Diğer yarısında köprüler var, bunların bitimine paralel olarak seneye tamamlayacağız. Mengen'den sonra bir tünel girişimiz var. Diğer taraftan da Zonguldak Valiliği 11 kilometrelik kesimde çalışmaları sürdürüyor. Karadeniz, Zonguldak'a açılan Kuzey-güney koridorunu Doğu-Batı, Ankara-ݝstanbul otoyoluna bağlayacak önemli bir güzergahı bölünmüş yol haline getireceğiz.''

 
Lojistik Sektörü % 15 Daraldı!
 
Volvo Kamyon ve Securitas, Yük Taşımacılığını Saldırılara Karşı Koruyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylernewsdikkatşoförkamyoncu haberler fahrerkamyonumlkw