Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Mayıs 2015 Çarşamba - 17:11

BMC’den Açıklama

BMC son günlerde çıkan spekülatif haberlere karşı yazılı bir açıklama yaptı. BMC Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz;

BMC’den Açıklama

BMC'den yapılan açıklama şöyle:

Bilindiği üzere, ülkemizin milli bir değeri olan ve maalesef 5 yıldır durma ve iflas noktasına gelmiş olan BMC şirketi, 2014 yılında kamuya açık ve şeffaf bir ihale süreci ile hissedarlarımızca satın alınmıştır.  Bu markayı, tekrar ülkemizi dünyada temsil edecek bir değer olarak güçlendirmek ve ayağa kaldırmak için, 1.200 çalışma arkadaşımızla birlikte olağanüstü bir gayret ile çalışıyoruz.
Ülkemize değer katacak olan bu çabamızın, bu durumdan rahatsız olacak bazı çevrelerce yıpratılmaya çalışılmasını hayret ve üzüntü ile izliyoruz.  Bu çevrelerin temsil ettiği bazı medya organlarında, geçen yıl uzun süre, şirketi arazisi için aldığımız, rezidans yapmak için aldığımız, ihale bedelini ödemeyeceğimiz ve tüm çalışanları işten çıkaracağımız şeklinde haberler yayınlanmıştı.  Bunların tümünün bugün asılsız olduğu ortaya çıkmış olmasına rağmen tek bir özür dilemediklerini veya düzeltme yapmadıklarını üzülerek müşahede ettik.
15 Ağustos 2014 tarihinde, ihale bedeli olan 751 milyon TL nin tamamını bir defada ödeyerek devir aldığımız BMC, bugün 1.200 çalışanının tamamını işe döndürülmüş ve atıl haldeki tüm tesisleri üretime alınmış ve ihracaat eder bir sanayi kuruluşu haline dönüştürülerek ,ülkemiz ekonomisine hizmet eder hale getirilmiştir.
Maalesef bazı medya organlarında şimdi yeni bir yıpratma amaçlı haber servis edilmektedir. Bu haberde bahsi geçen ve İDEF savunma sanayii fuarında tanıttığımız Vuran isimli zırhlı araca ilişkin tüm gerçekleri detaylı olarak paylaşmak isteriz.
Şirketi devraldığımız dönemde, geçmiş dönemden tamamlanan ve yarım kalan tüm araç projeleri tarafımızca incelenmiştir. BMC önceki yönetimi döneminde, İsrail merkezli bir firma tarafından tasarlanan Vuran isimli zırhlı aracın, ilgili yönetim döneminde yapılan anlaşma gereğince yaklaşık % 90’ı tamamlanmış olmasına karşın, önceki yönetimin girdiği ekonomik kriz nedeniyle, ödemenin tamamlanamamış olması dolayısıyla araca ilişkin hiçbir hakkın BMC’ye devredilmediği tespit edilmiştir.
Yaptığımız analiz sonucunda, bu aracın ülkemiz, ordumuz ve polis teşkilatımız için önemli katkı sağlayacağı kanaatine ulaşılmış,  buna  bağlı olarak ilgili şirketle görüşülmüş ve projenin tamamlanması, ve tasarım, üretim ve yurtiçi-yurtdışı satışına yönelik tüm haklarının BMC’ye ait olacağı şekilde önemli bir proje bedeli ödenmesi taahhüdünde bulunulmuştur.
Proje birkaç ay içerisinde tamamlandığında, ülkemiz hem üreteceği, hem kullanabileceği, hem de tamamen bağımsız olarak ihraç edebileceği önemli bir zırhlı araç kazanmış olacaktır.  BMC yeni yönetimi olarak, ödediğimiz ihale bedeline ilave olarak, bu projenin tamamlanması için önemli bir yatırım bedeli hissedarlarımızca ödenmiş ve ülkemize ciddi bir teknoloji transferi yapılmıştır. Tebrik edilmemiz gereken bu noktada, hiç bir samimiyet ve iyiniyet içermeyen şekilde tenkit edilmemizi milletimizin takdirine bırakıyoruz.
BMC Yönetim Kurulu olarak, 1.200 çalışma arkadaşımızla birlikte, 9 aydır olduğu gibi bundan sonra da bu haberlere kulaklarımızı tıkayarak vargücümüzle çalışmaya devam edecek ve BMC’yi ülkemiz insanının gurur duyacağı bir marka haline getirme gayretimizden asla taviz vermeyeceğimizi hissedarlarımız adına, BMC Yönetim Kurulu olarak ifade etmek isteriz.
Saygılarımızla
BMC Yönetim Kurulu
 

 
Krone Teslimatlarına Devam Ediyor
 
Bulgaristan Gümrüğü S.O.S. Veriyor!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
XXl 28 Mayıs 2015 Perşembe 00:36

3250 kişiden 1200 kişi kaldı yani hiç işten çıkarılan olmadı öylemi?yazık 3 yıl bu insanlar sabr etti.10 günlük ücret ve sonucunda işinin uzmanı onca insan işten çıkarılarak ödüllendirildiler.İnsanlar evini işini eşini hatta 3 kişi hayatını kaybetti.Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.Yazık...Yazık

Yorumu oyla      2      2  
mehmet işbeceren 27 Mayıs 2015 Çarşamba 22:31

boş verin sizler bildiğinizi yapım rabbim yardımcınız olsun rabbim kolaylıklar versin ben şahsım adına bmc birgün en iyisini yapacak nevşehir mega treyler mehmet işbeceren

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Krone Teslimatlarına Devam Ediyor
Avrupa’nın en büyük yarı römork üreticilerinden olan ve Türkiye’de de ...
Ege Fren’den Yeni Yatırım!
Bayraktar Grubu bünyesinde otomotiv tedarik sanayinin öncü ve yenilikçi ...
Starpet Marmara’daki 21’inci istasyonunu açtı
10’uncu yılını kutlayan akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, ...
 
Altın Pusula Ödülü İETT’nin
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 14’üncü ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Otokar’a ödül
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Sektörün ...
Brisa, 11. Geleneksel Suru-Raku Konferansı’nı gerçekleştirdi
Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa’nın geleceğe iz bırakmak adına ...
 
Golf tutkunları için heyecan başlıyor…
Mercedes Benz’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği golf turnuvası ...
Jest ve Atak’lar Çankırı Yollarına Çıkıyor!
Toplu taşımacılık sistemlerinde geliştirilen modern ve çağdaş yaklaşımlarla ...
Continental Otomobil Tutkunlarıyla İstanbul Autoshow 2015’te Buluştu
Continental, 140 yıllık üstün deneyim ve uzmanlığıyla ortaya koyduğu yenilikçi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcKamyonnewstreylertruck haberler şofördikkatfahrer