Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Kasım 2013 Perşembe - 12:55

BALNAK, MAN çekicileri tercih etti

Borusan Lojistik, bünyesindeki BALNAK’ın uluslararası nakliye operasyonlarında yola MAN ile devam ediyor. BALNAK, 15 adet MAN TGS 18.440 4X2 LLS-U çekici ile filosuna güç katacak.

BALNAK, MAN çekicileri tercih etti

Borusan Lojistik, BALNAK’ı bünyesine katması ile birlikte, uluslararası taşımacılık operasyonlarında MAN TGS 18.440 4x2 LLS-U araçları tercih ederek, kurumlar arasındaki uzun yıllara dayalı işbirliğini devam ettirme ve geliştirme yönünde karar aldı. Bu kapsamda HAMA Oto Kiralama ile yapılan anlaşma çerçevesinde, uluslararası nakliye operasyonlarında kullanılmak üzere 15 adet MAN TGS 18.440 4x2 LLS-U çekici, BALNAK tarafından teslim alındı.

BALNAK’ın Çatalca’daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, BALNAK Lojistik Filo Direktörü Ahmet Uzel, HAMA Oto Kiralama ve Çevre Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Kenan Çetin, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun katıldılar.

Teslimat töreninde konuşan BALNAK Lojistik Filo Direktörü Ahmet Uzel, MAN araçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “MAN çekicilerin filomuzda yer almasından, araçların göstermiş oldukları performanstan ve sunulan hizmet kalitesinden son derece memnunuz. Uzun yıllara dayanan bu işbirliğinin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi. Uzel, gerçekleştirdikleri yatırımla filolarını 15 araç ile güçlendirdiklerini belirterek; “MAN TGS 18.440 4X2 LLS-U araçlar, düşük yakıt sarfiyatları ve işletme maliyetleri ile filomuza güç katacak. HAMA’dan kiralanan bu araçlar ile maliyetlerimize daha iyi yönetecek ve daha rekabetçi olacağız” şeklinde konuştu.

HAMA Oto Kiralama Genel Müdürü Kenan Çetin de yaptığı konuşmada; BORUSAN LOJİSTİK ile geliştirdikleri başarılı işbirliğine, MAN çekicileri de dahil etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. MAN çekiciler ile birlikte Bakım Paketi de satın aldıklarını belirten Çetin, “Araçlar, 36 ay boyunca uzatılmış garanti ve parça değişimleri dahil tüm bakımların MAN tarafından sağlanacağı geniş kapsamlı bir paketle birlikte satın alınmıştır” dedi. Bu sayede müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunabildiklerini de belirten Kenan Çetin, MAN ile başka projelerde de birlikte çalışmayı ümit ettikleri söyledi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal ise “Araçlarımız, gerek donanım seviyeleri, gerekse göstermiş oldukları performans ile pek çok lojistik firmasının ilk tercihi oluyor. BALNAK ile uzun yıllardır devam etmekte olan işbirliğimizin, yeni dönemde BORUSAN LOJİSTİK ile artarak devam edeceğini düşünüyoruz” diyerek, yeni oluşumun ve yeni araçların hayırlı olması temennilerinde bulundu.

MAN TGS 18.440 LLS-U araçlarda, otomatik şanzıman, aeropaket, klima, ESP fren sistemi ve çift yakıt deposu, standart olarak sunuluyor.

 
Denizcilik sektörü 2014’de canlanacak
 
Yakıt tasarrufu için 10 temel kural
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denizcilik sektörü 2014’de canlanacak
Denizcilik sektörü arz fazlalığından kaynaklanan kâr sorununu aşma yolunda. ...
Volkswagen 207 bin aracını geri çağırıyor
Çin Kalite Gözlem Kuruluşu, ülkeye ithal edilen ve Çin'de üretilen toplam ...
Yunanistan üzeri taşımalarda değişiklik
UND sitesinde, Yunanistan üzeri taşımalarda değişiklik yapıldığına dair bir açıklama yayınlandı.
 
Toyota'dan geleceğin ulaşım teknolojileri...
Toyota, 20 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 43. Tokyo Motor ...
Habur’daki kuyruğun sebebi belli oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları ...
Busworld Turkey 2014'ün nabzını tutacak
Otobüs, midibüs ve minibüs endüstrisi ve yan sanayisinin Türkiye’deki ...
 
Otokar’dan kitap ve oyuncak kumbarası
Otokar, kullanılmayan kitap ve oyuncakları toplayarak ihtiyaç sahibi çocuk ve okullara ulaştırıyor.
İstanbul'a robot otoparklar geliyor
İstanbul, robot teknolojisiyle çalışan otoparkla tanışacak.
Helitaksi’de seferler cuma günü başlıyor
Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı ortalama 25 dakikaya indiren helikopter ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwfahrertürkiyedikkatsondakikakamyoncubusKamyonnews