Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
21 Mayıs 2015 Perşembe - 13:25

Audi’den İstanbul Autoshow’da quattro çıkarması

Audi, İstanbul Autoshow’da otomotivin geldiği son noktayı temsil eden modellerinin, sportiflik, teknoloji ve kullanım kolaylığını birleştiren farklı versiyonlarını sergiliyor.

Audi’den İstanbul Autoshow’da quattro çıkarması

Audi’nin, İstanbul Autoshow’da S3 Sedan, A4 Allroad, A5 Sportback, A6 Allroad, RS6 Avant, RS7 Sportback, S8, Q3, TTC, A7 Sportback ve Yeni Q7 modellerini tanıtıyor. Tüm bu modeller, stantta quattro sürekli dört tekerden çekiş sistemli versiyonları ile yer alıyor.
 
A3 Sedan ailesinin en sportifi: S3 Sedan
Dünyanın en büyük otomotiv pazar sınıfı olarak nitelendirilen kompakt sedan sınıfına 2013 yılında A3 Sedan ile giriş yapan Audi, bu modelin satışa sunulmasından kısa bir süre sonra, ailenin en sportif üyesi S3 Sedan’ı da satışa sundu. Audi’nin sportif S Ailesi’nin üyesi olduğunu ilk bakışta fark ettiren S3 Sedan, S modellerinin dinamizmiyle, günlük kullanım rahatlığını birleştiriyor.
 
Her türlü yol koşulu için: A4 Allroad quattro
Audi’nin Premium orta segmentte, standartları yeniden belirleyen model Ailesi A4’ün, en çok arzulanan modellerinden biri olan A4 All Road quattro, hem asfaltta hem de Off-Road koşullarında dinamik ve konforlu sürüş sağlıyor. A4’ten 68 milimetre daha yüksek gövdesiyle her türlü yol koşulunda fark yaratan otomobil, dikey krom çubuklu radyatör ızgarası, kısa Singleframe (Tekli çerçeve)  ızgarası, önde ve arkada bulunan paslanmaz çelik gövde altı koruması, parlak alüminyum tavan rayları, Allroad’a özel alüminyum jantları ve allroad quattro logolu kapı eşiği kaplamalarıyla dikkat çekiyor.
 
Etkileyici tasarım, güç ve verimlilik Audi A5’te buluşuyor
Pazara sunulduğu ilk günden bu yana Sportback, Coupé ve Cabriolet modellerinin zarafetleriyle son derece çarpıcı olan A5 ailesi, İstanbul Autoshow’da A5 Sportback modeliyle yer alıyor.  A5 modellerinin tümünde olduğu gibi, A5 Sportback’te de iç mekân Audi marka kültürünü yansıtıyor. Yeniden tasarlanan direksiyon kumanda elemanları, ve krom süslemeler ile zenginleştirilen iç mekân, hiç olmadığı kadar zarif ve şık.  A5 Sportback’te tüm göstergeler beyaz renkle ışıklandırıldı.
 
quattro sürekli dört çeker sistemine sahip 2.0 TDI 190 HP S tronic motor seçeneğiyle tanıtılan A5 Sportback, cimri yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor. Bu motor seçeneğine sahip A5 Sportback, 100 kilometrede ortalama 4.5 litre yakıt tüketiyor. 
 
Asfaltın bittiği yerde, A6 Allroad quattro
Asfaltın bittiği yerde yoluna devam eden Audi A6 allroad quattro, 6 silindirli motoruyla spor sürüş keyfini de unutmuyor. 3.0 TDI motoruyla bir önceki nesle göre yüzde 20 yakıt tüketimine sahip Audi A6 allroad quattro, fuarda  320 HP güç üreten S Tronic şanzımanlı modeliyle tanıtılıyor.
 
 
 
 
 
 
Öncü ve güçlü: RS 6 Avant,
RS6 Avant günlük kullanım imkanı ve sürüş zevki için 560 hp güç ve 700 Nm torku bir araya getiriyor. quattro GmbH tarafından geliştirilip üretilen Avant, olağanüstü performans ve çığır açan bir verimlilik sunuyor. Gövdesindeki alüminyum ve son teknoloji çelik sayesinde ağırlığı azaltılan RS6 Avant, çift turbo V8 motoruyla karma kullanımda 100 km mesafede ortalama 9,6 litre yakıt tüketiyor.
 
Prestij yeniden şekillendi: Yeni A6
Audi Yeni Audi A6 ile ailenin başarı öyküsünde yeni bir sayfa açıyor. Yenilikçi teknolojiyi ve Audi’nin premium alanındaki iddiasını temsil eden Yeni A6, alüminyum bileşenleri içeren hafif gövde yapısı, güçlü ve verimli motorlar, sportif şasi ve gelişmiş asistan ve mültimedya sistemleri gibi birçok teknik alanda yeni standartlar oluşturuyor.
 
Audi’nin en dinamik özellikleri RS 7 Sportback’te buluştu!
Audi, yeni modeli RS 7 Sportback ile estetik tasarım, ilerici teknoloji ve etkileyici sportifliği bir araya getirdi. Birçok etkileyici özelliğin buluştuğu geniş beş kapılı coupe RS 7 Sportback, büyüleyici bir yapıya sahip. Twin-turbo V8 motor, 5.700-6700 d/d aralığında 560 hp gibi olağanüstü bir güç üretimi sunuyor. Aynı motor, 1.750-5.500 d/d aralığında 700 Nm sabit tork üretiyor. RS 7 Sportback 0’dan 100 km/s hıza sadece 3,9 saniyede ulaşabiliyor.
 
Amiral Gemisi’nin iki üyesi: A8 L ve S8 
Audi’nin Amiral Gemisi olarak kabul edilen A8 Ailesi, İstanbul Autoshow’da iki model ile temsil ediliyor: A8 L ve S8.
 
Ailenin en sportif üyesi S8, 4.0 TFSI V8 motoruyla, 520 HP güce sahip… Quattro sistemle birlikte otomobilde bulunan 4.0 TFSI, otomobilin 100 km/s  hıza 4,1 saniyede ulaşmasını sağlıyor, buna karşın ortalama olarak 100 kilometrede sadece 9,6 litre yakıt tüketiyor ve bunun karşılığında kilometrede 225 gram CO2 emisyonu üretiyor.
 
Audi'nin amiral gemisi A8’in, A8 L versiyonunun içi şık ve havalı çizgileriyle büyüleyici. Gösterge tablosu ince ve alçak ve ön camın altında çepeçevre uzun bir kemer yer alıyor. Koltukların hepsi de ferah ve geniş. Ön koltuklar için sunulan geniş seçenekler listesinde her biri için beş program ve derece sunulan havalandırma ve masaj fonksiyonları da bulunuyor. Audi, A8 ve A8 L'de elektrikle ayarlanabilir münferit arka koltukları da bir opsiyon olarak sunuyor. A8 L, sürekli, deri kaplı bir orta konsol ile de satın alınabilir. Mevcut bütün lüks özelliklere sahip olan elektrikli ayarlanabilir ve ayak dayama yeri de bulunan dinlenme koltuğu bu bağlamda birinci sınıf bir çözüm olarak öne çıkıyor.
 
Audi Q3 kompakt SUV sınıfında çığır açıyor
Sportif, verimli ve çok yönlü Audi Q3, her türlü yol koşulunda en üst seviyede kullanışlılık sunuyor. Her yönüyle; gövdesi,  şasisi, motorları, sürücü destek sistemleri ve multi-medya sistemleri ile Audi teknolojisini sergiliyor. Coupé benzeri çizgileriyle, sportif karakterini ifade eden Q3’ün, keskin kenarları zarif bir şekilde araç gövdesini çerçevelerken, farklı far sistemleri de aracın hem önünü hem de arka bölümünü vurgulamaktadır.
 
Audi’nin tasarım ikonu modeli TT, şimdi daha ilerici
Audi’nin ‘Modern Klasik’ olarak nitelendirdiği TT’nin yeni neslinde, Audi tasarımcılarının dokunuşları, bu sportif otomobili daha maskülen bir görünüme kavuşturmakla kalmayıp, teknolojinin imkanlarını da bir spor otomobilde sunulanın ötesine götürüyor. Fuarda TT’nin, TTS Coupe gövde ve 230 HP güç üreten 2.0 TFSI quattro motor versiyonu sergileniyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Estetik, duygu dolu tasarım ve sportiflik yeniden tasarlandı: A7 Sportback
2014 yılı sonunda yeniden tasarlanan A7 Sportback, bir Coupe’nin dinamizmini, bir Sedan’ın kullanım kolaylığı ile Station Wagon’un konforuyla buluşturuyor. 5 kapılı otomobil, alçak tavanı, dinamik çizgileri ve sert hatlarıyla bir Coupe görünümünde… Standart LED farları yanında, opsiyonel olarak sunulan Audi’nin son teknolojik yeniliği Matrix LED farlarıyla birlikte A7, Audi’nin “Teknoloji ile bir Adım Önde” felsefesinin en son temsilcisi oluyor.
 
Sportif, verimli ve premium konfor: Yeni Audi Q7
Audi’nin ilericilik ve tasarım, verimlilik, destek asistan sistemleri teknolojilerinde ulaştığı son noktanın ifadesi olan Yeni Q7, SUV segmentin yeni standartlarını belirleyecek. Eski ağırlığından yaklaşık 300 kg daha hafif ve ağırlık merkezinin de daha aşağıda konumlandığı çevik bir yapıya bürünen Yeni Q7 heyecan verici bir sportiflik ve dinamizm ile geri dönüyor.
 
Yenilenen ölçüleri ile segmentinin en geniş hacimli otomobili Yeni Q7, dış boyutları küçülmüş olmasına rağmen yolcular ve bagaj için daha fazla iç alan sunuyor. İnovatif yardımcı sistemler ve bilgi-eğlence sistemleri bu SUV modelini benzerleri arasında aön plana çıkarıyor. Audi’nin Ultra felsefesi ile yenilen verimli motor, ortalama yüzde 26 daha az yakıt tüketerek, çevreci duruşun devam edeceğini kanıtlıyor. 

 
Tırsan'dan 10 Adet Brandalı Maxima+
 
SEAT’ın Gelecek Vizyonu, 20V20
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tırsan'dan 10 Adet Brandalı Maxima+
Tırsan, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat‘a 10 adet Tırsan Brandalı Maxima ...
Hyundai H350'ler Basına Tanıtıldı
Hyundai Motor Company tarafından düzenlenen “Test Sürüşü Organizasyonu”na ...
Diyarbakır’da Ford Trucks Şov
Ford Trucks Bayisi Diyarbakır Oto, Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı’nda ...
 
CEVA Çalışmalarını Bir Türk’e Emanet Etti
CEVA Global, Balkanlar, Orta Doğu ve Afrika’da İş Geliştirmeden Sorumlu ...
Yeni Yönetimin İkinci Ziyareti TSE Oldu
TSE Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Vedat DEMİR, ARÜSDER Başkanı Burhan ...
OTOKOÇ Annelerin Heyecanını Paylaşıyor
Türkiye'nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç ...
 
Arusder de Burhan Fırat Dönemi
Bir sivil toplum kuruluşu olan Araç ve Araç üstü Ekipman Üreticileri Birliği ...
İstanbul’a 400 otobüs geliyor
İETT, İstanbul ulaşımına nefes olacak 400 otobüs daha alıyor. 2012 yılından ...
Mercedes-Benz Türk’e Yeni Başkan
Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
dikkat
news
Kamyon
fahrer
sondakika
türkiye
şoför
src
treyler