Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Ekim 2013 Salı - 16:26

Aras Kargo' da Hedef Büyük

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Evrim Aras, bu yıl da, 2012 yılı sonunda elde ettikleri yıllık yüzde 16’lık büyüme hedefini sürdürdüklerini belirtti.

Aras Kargo  da Hedef Büyük

 
 

 Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Evrim Aras, bu yıl da, 2012 yılı sonunda  elde ettikleri yıllık yüzde 16’lık büyüme hedefini sürdürdüklerini belirterek, ”2014 hedefimiz de bu büyüme hızına paralel. Yıl sonunda satışlarımızın 600 milyon TL’yi aşmasını öngörüyoruz” dedi.

Aras Kargo, Avusturya’nın ve Avrupa’nın yaygın lojistik ve posta servisi Austrian Post ile ortaklığının ayrıntılarını, düzenlediği bir basın toplantısıyla duyurdu.

Toplantıda bilgi veren Evrim Aras, İş Girişim Sermayesi ile ortaklık yapabilmeyi öğrendiklerini ve kurumsallığı yaşamaya başladıklarını belirterek, geçiş döneminde başarılı olunca yaklaşık dört yıldır görüştükleri Austrian Post  ile 30 Temmuz tarihi itibariyle resmi ortaklığa başladıkları söyledi.

 Aras Kargo olarak  Avrupa’nın sektöründe en güçlü markalarından biri olan Austrian Post’tan teklif gelmesini memnuniyetle karşıladıklarını anlatan Aras,  Austrian Post’un 2010 yılından bu yana şirketleriyle işbirliği modelleri üzerinde çalıştığını ifade etti.

2012 yılının sonunda görüşmeleri belli bir olgunluğa gelince artık şirket bilgilerinin bilgi bankasında toplanması ve sunulması aşamasına geçildiğini aktaran Aras, “Haziran ayında ön sözleşmenin imzalanması ve Rekabet Kurulu’ndan onay alınmasını takiben 30 Temmuz 2013 tarihinde nihai olarak satış işlemi gerçekleşti. Austrian Post, Aras Kargo’nun İş Girişim Sermayesi’ne ait olan yüzde 20 hissesi ile Aras ailesine ait olan yüzde 5 hissesini toplam 125 milyon liraya satın aldı” diye konuştu.

Toplantıda sektör hakkında da bilgi veren Evrim Aras, sektörün son 30 yıldır zaten çok hızlı büyüdüğünü ve hala çift haneli büyümeye devam ettiğini belirtti. Özelikle e- ticaret sektörünün hala gizemini koruyan bir sektör olduğunu, fakat ama kendileri için itici bir güç olduğunu vurguladı.

 “Yıl sonunda 600 milyon TL’yi aşacağız”

Aras Kargo’nun yıl sonu hedefleri ile ilgili de bilgiler veren Aras yıl sonunda gelirlerinin 600 milyon TL’ye ulaşmasını beklediklerini belirtti.

Evrim Aras, “2013 yılında kârlılıktan ödün vermeden, yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2012 yılı sonunda elde ettiğimiz yıllık yüzde 16’lık büyüme hedefini sürdürüyoruz. 2014 hedefimiz de bu büyüme hızına paralel. Yıl sonunda satışlarımızın 600 milyon TL’yi aşmasını öngörüyoruz” dedi.

  “2015 sonuna kadar 100 milyon TL yatırım”

 Austrian Post ile ortaklıklarında teknoloji transferini ve operasyonel verimlilikte stratejik ortaklığını hedeflediklerini söyleyen Evrim Aras, yeni dönemde yatırımların da bu paralelde artacağını belirtti.

Aras; “Bu dönemde yeni ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz. Mevcut iş planımız son derece iddialı, öncelikle bunları gerçekleştireceğiz. Müşteri memnuniyetini merkeze alan operasyon anlayışımızı, teknolojimizi, sistemlerimizi ve hizmet kalitemizi, ortağımızın tecrübelerinden de yararlanarak, daha ileriye taşımak önceliğimiz. Özellikle e-ticaretteki büyümeye paralel artan müşteri taleplerini araç filomuzun iyileştirilmesi ve operasyon merkezlerimizdeki teknolojilerin yenilenmesi ile karşılamayı planlıyoruz. Şu an için 2014 ve 2015 yılları için yatırım öngörümüz 100 milyon TL civarında” diye konuştu.

Evrim Aras şirketin büyümesine paralel olarak istihdam artıracaklarını, dağıtım kanallarını daha yaygınlaştıracaklarını da duyurdu.

  “Aras Kargo stratejik partnerimiz”

 Austrian Post Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Georg Pölzl de “Bu ortaklık sayesinde Türkiye’nin geleceğe dönük büyüme hedefleri ile paralel potansiyeli olan kargo piyasasına girdik. Sektörde müthiş bir potansiyel görüyoruz. Lider bir hizmet sağlayıcısı olarak Aras Kargo’nun mükemmel finansal istatistikleri ve ileri seviye hizmet anlayışı var. Tüm bu nedenlerle Aras Kargo’yu Austrian Post Grubu‘nun stratejik partneri olarak görüyoruz” dedi.

"Türkiye’yi doğuya açılan bir kapı olarak mı gördükleri" sorusuna ise Georg Pölzl, “Özellikle Türk kargo sektöründe çok büyük büyüme beklentisi içerisindeyiz. Öte yandan bize yeni bakış açıları açabilir ama şu anda Türk piyasası üzerine odaklanıyoruz. İlişkimizi başarılı bir şekilde başlatma amacındayız ve biz bu alanda Aras’la beraber pay aşmaya çalışacağız” karşılığını verdi.

 
PEGASUS, MOSKOVA'DA
 
BP-TOYOTA “Forever Kart'ta” buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS, MOSKOVA'DA
İstanbul, 08 Ekim 2013 – Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden ...
EUROCHAMBRES Ekonomi Forumu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi ...
Beykoz Lojistik MYO 5 Yaşında
Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik ...
 
ANEL, MASHREQ BANK İLE EL SIKIŞTI
Yüzde 100 Türk sermayeli mühendislik şirketi Anel, Körfez bölgesinde edindiği ...
3.Köprü Hayat Verecek
Dünyanın en büyük asma köprülerinden biri olacak İstanbul Boğazı’ndaki ...
Elektrikli Kamyon Görücüye Çıktı
Ticari araç sektörünün önde gelen ismi Iveco, 50 yılı aşkın tecrübesi ...
 
Büyükkarcı İlk Teslimatları Ali Koç'la Yaptı
Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele ...
Volkswagen'den Passat "Exclusive"
Volkswagen'in Passat modeli, özel bir seriyle genişledi. Comfortline ve ...
BP ve Bonus’tan 42 TL hediye!
BP ve Bonus işbirliğinde gerçekleşen kampanyada 1 Ekim – 14 Kasım 2013 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtürkiyekamyoncusrcsondakikanewsbusKamyonfahrer