Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Mayıs 2015 Salı - 15:53

Anadolu Sigorta’dan Bir İlk Daha: Sınırsız Trafik Sigortası

Anadolu Sigorta, her araç sahibinin yaptırmakla yükümlü olduğu ve karşı tarafa verilebilecek bedeni ve maddi zararları güvence altına alan Trafik Sigortası’ndaki sınırlı güvenceyi sınırsız hale getirdi.

Anadolu Sigorta’dan Bir İlk Daha: Sınırsız Trafik Sigortası

Trafik Sigortası’yla Artan Mali Sorumluluk Sigortası’nı tek poliçede birleştiren Anadolu Sigorta, “Sınırsız Trafik Poliçesi” ile kaza halinde, diğer aracın yanı sıra üçüncü şahıslara verilen zararların da sınırsız olarak karşılanmasını sağlayarak Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

Türk sigortacılık sektörünün öncüsü Anadolu Sigorta, araç sahiplerinin yaptırmak zorunda olduğu ve hasar anında karşı tarafa verilebilecek bedeni ve maddi zararları güvence altına alan Trafik Sigortası’nda bir ilke imza attı. “Trafik Sigortası’yla” “Artan Mali Sorumluluk Sigortası’nı” tek poliçede birleştiren Anadolu Sigorta, “Sınırsız Trafik Poliçesi” ile kaza halinde, diğer aracın yanı sıra üçüncü şahıslara verilen zararları da sınırsız olarak karşılamaya başladı. Sınırsız Trafik Sigortası ile manevi tazminat talepleri de 500.000 liraya kadar teminat altına alınıyor.
 
Trafik Sigortası bulunan araç sahipleri, olası bir hasar halinde kişi başına sağlık gideri, sakatlanma ve vefat teminatlarını 290.000 liraya kadar Trafik Sigortası’ndan karşılarken, aşan tutarı kendisi ödemek zorunda kalıyordu. Aynı şekilde, karşı tarafa verilen araç başına maddi hasar teminatı 29.000 liraya kadar Trafik Sigortası tarafından tazmin edilirken, bunun üzerindeki tutarı araç sahibinin ödemesi gerekiyordu.
 
Yüksek maliyetli kazalar karşısında yeterli koruma sağlayamayan Trafik Sigortası, ilk kez Anadolu Sigorta tarafından satışa sunulan “Sınırsız Trafik Sigortası” ile artık karşı tarafa verilen maddi ve bedeni tüm zararları sınırsız olarak karşılayacak.
 
Ayrıca Trafik Sigortası teminat kapsamında karşılanmayan ve araç sahipleri için önemli bir risk oluşturan manevi tazminat talepleri de 500.000 liraya kadar karşılanacak.
 
Trafik Sigortası’nın genellikle Kasko Sigortası ile karıştırıldığına dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, yeni ürünle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Trafik Sigortası’nın Kasko Sigortası’ndan farkı, bu zorunlu sigortayı yaptıranın aracı ve bedeninde ortaya çıkan zararları değil, karşı tarafın hasar gören aracı ve diğer zararlarının karşılanmasında devreye girmesidir. Kısaca, Trafik Sigortası araç sahiplerinin yaptırmak zorunda olduğu ve hasar anında karşı tarafa verilebilecek bedeni ve maddi zararları Hazine Müsteşarlığı tarafından belirlenen limitler çerçevesinde güvence altına alan bir poliçedir. “Trafik Sigortası” teminatıyla birlikte, Artan Mali Sorumluluk (İMM), Koltuk Ferdi Kaza (KFK) ve Anadolu Hizmet Trafik teminatlarını bir arada sunduğumuz “Sınırsız Trafik Sigortası” poliçesiyle karşı tarafın aracında oluşan maddi zararın 29.000 liralık üst limitin üzerinde kalan kısmını da karşılıyoruz. Ayrıca, kişinin bedeni zararları için belirlenen 290.000 liralık limiti aşan kısmı da Sınırsız Trafik Sigortası Poliçesi kapsamında karşılanarak sigortalının yaşadığı sıkıntının daha da büyümesi engellenmiş oluyor. Kamyon ve otobüs haricindeki araçlar için sunulan Sınırsız Trafik Sigortası ayrıca 500.000 liraya kadar manevi tazminat taleplerini de karşılıyor. “Kaybetmek yok” ilkesiyle hareket eden Türkiye’nin öncü sigorta şirketi olarak, tüm halkımızın yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyoruz.”

 
Özkaymak Turizm, 25 adet NEOPLAN Tourliner alıyor
 
MAN, 2 Modelinde Conti EcoPlus’ı tercih etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
edip esmer 13 Mayıs 2015 Çarşamba 23:32

sigorta şirketi yeni bir uygulamaya başlamış hayırlı olsun ....kazasız belasız günler herkese diliyorum , madem haber yaptınız ,sınırsız güvence poliçe bedellerinide yaklaşık olarak yazsaydınız ,malum büyükşehirlerde trafik sigortaları oldukça pahalı bu konuda zaman zaman kamuoyunda gündeme gelmektedir ......sınırsız güvence poliçesiyle yapılan bir şey yok .......ödemeyi fazla yaparsan ,güvenceyi fazla alırsın ......hepsi bundan ibaret ...saygılar

Yorumu oyla      4      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkaymak Turizm, 25 adet NEOPLAN Tourliner alıyor
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin en eski müşterileri arasında yer ...
“En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü” seçildi
İstanbul Valiliği tarafından her yıl trafik haftası dolayısıyla düzenlenen ...
Gramer Doğaltaş, Zor Şartlari MAN İle Aşacak
Son yıllarda büyük bir atılım yaşayan doğaltaş ve mermer sektörü, sağlamlığı ...
 
100 adetlik MAN TGS EfficientLine siparişinin ilk 20’sini teslim aldı
Akdeniz Bölgesi’nde hafriyat ve kuru yük taşımacılığının öncü firmalarından ...
Shell’in yapı taşlarında ‘emniyet’ var!
Emniyet kültürünü şirket değerlerinden biri haline getirmiş olan Shell’in ...
Birleşik Arap Emirlikleri’den Ford Trucks’a tam not!
Ford Otosan’ın yüzde 100 mühendisliğini gerçekleştirdiği ve Eskişehir ...
 
KOMATEK’E İlgi Katlanarak Çoğaldı
Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği’nin (İMDER) ...
Lassa V1, 2015 Sezonuna Rekorlarla Başlıyor!
Türkiye’nin en popüler tek marka kupası Lassa V1 Challege, 2015 sezonuna ...
Yurtiçi Kargo İle Paro Kart’dan Anneler Günü Sürprizi
Türkiye’nin Süper Markası Yurtiçi Kargo, 2 Mayıs – 9 Mayıs 2015 tarihleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatfahrerkamyoncukamyonumsondakikaKamyonşoförbussrc