Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Nisan 2015 Salı - 11:51

Allison tam otomatik şanzımanlı Iveco Daily havaalanı pist onarım araçları hizmette

Havaalanı ve otoban onarım müteahhitliği alanında uzman olan Allied Altyapı Yönetimi Ltd. şirketi, hali hazırda kullandığı Iveco günlük ekstrüder araçlarından birini Allison 1000 SerisiTM tam otomatik şanzıman monte ederek güçlendirdi.

Allison tam otomatik şanzımanlı Iveco Daily havaalanı pist onarım araçları hizmette

Asfalt beton dökmek ve dolgu uygulamaları gibi zorlu görevlere uygun olarak Allison şanzıman donanımının monte edilmesi, yüksek verimlilik, güvenilirlik, kullanım kolaylığı ve emniyet gibi avantajlar sunarken maksimum hizmet süresi sağlanması ile sonuçlandı.
Adapte edilen 6.5 tonluk panelvan, ekstrüder kolu aracılığıyla kamyondan yüzeye aktarılan yalıtım malzemesini uygulayan operatörün yürüme hızına uyumlu olarak 2 mph hızında bir sürüş sağlıyor. Manüel şanzımanlardaki eski dur-kalk koşullarında sürücünün, sürekli debriyaja basması ve ayağını debriyajdan çekmesi gerekiyordu. Ancak Allison tam otomatik şanzımana geçilmesi, debriyaj aşınması, olası debriyaj arızaları ve aşırı ısınmadan kaynaklanan uzun arıza süreleri gibi sorunları ortadan kaldırdı. Ayrıca Allison tork konvertörünün, motor torkunu arttırması ve hem ivmelenme hem de vites değiştirme sırasında kesintisiz güç sağlaması sayesinde dolgu malzemesinin daha kolay ve pürüzsüz bir biçimde uygulanabilmesi sağlandı.

Allied Altyapı şirketinin pist ve asfalt onarım faaliyetleri, 12:00 ve 05:00 saatleri arasında gece boyunca devam ediyor. Bir ekstrüder ve beş operatörden oluşan işgücü ekibi, dört saatlik uygulama, bir saatte dolgunun kuruması ve onarılan alanın temizlenmesi sonucunda toplam 2,000 çizgisel metreyi onarabiliyor.

Allied Altyapı şirketi, araçlarına Allison Şanzıman monte edilmesi için merkezi Dunstable’da bulunan Northern Commercials’daki Iveco uzmanlarına başvurdu. Allison çözümlerini öneren Northern Commercials, Allison 1000 Serisi şanzımanları kullanarak daha önce birçok başarılı montaj çalışmaları gerçekleştirmişti. Iveco ile işbirliği içinde Hollanda’daki iki itfaiye kamyonu ve İsviçre’deki bir hapishane aracına aynı şekilde gerçekleştirilen Allison şanzıman montajı sonrasında da çok başarılı sonuçlar elde edildi.
İngiltere’de bulunan Allied Altyapı bünyesinde İş Geliştirme ve Müşteri Yöneticisi olarak görev yapan Tricia Green açıklamasında: “Görülen gelişmeler, büyük önem taşıyor. Verimlilik ve güvenilirlik gibi parametreler büyük ölçüde artış gösterdi. Operatörlerimiz, dolgu malzemelerinin kusursuz bir biçimde ve kolaylıkla uygulanmasını sağlayacak kadar yavaş, doğru ve uygun bir hıza ulaştılar. Bu sayede bakım faaliyetlerinin daha kaliteli ve sonuçların daha iyi olması sağlanıyor. Havaalanı gibi böylesine dar zamanlı faaliyetlerin gerçekleştirildiği ortamlarda mevcut riskin yönetilmesi ve en aza indirgenmesi gerekiyor,” diyor.

Green: “Saat 05:00’i gösterdiğinde otobanların ve çalışma alanlarının amacına uygun bir biçimde Hava Tarafı Operasyonları departmanına teslim edilmesi gerekiyor. Allison şanzımana geçilmesi, ekstrüderimize duyduğumuz güveni arttırdı. Gelecekte diğer ekstrüderlerimizi de Allison tam otomatik şanzımanlar ile donatmayı planlıyoruz,” dedi.

 
MKE’nin hurda lojistik operasyonlarını ETİS Yapacak
 
121.Sayımız Okurlarıyla Buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MKE’nin hurda lojistik operasyonlarını ETİS Yapacak
Etis Lojistik, MKE Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Türkiye çapında birçok bölgede ...
MAN ve NEOPLAN'dan Sezona Özel Kampanya
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.‘nin periyodik olarak her yıl düzenlediği ...
Michelin kış lastiklerini ‘Lastik Oteli’nde saklıyor
1 Aralık 2014’ten beri yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlarda ...
 
GEFCO Türkiye, çevreci nakliye çözümlerini artırdı: İki yeni multimodal rotası
2002 senesinden beri Türkiye’de hizmet veren GEFCO, sunduğu iki rota ile ...
BP, Petroleum İstanbul Fuarı’nda Akaryakıt Sektörünü Ağırladı
2-5 Nisan’da 12.si gerçekleşen Petroleum İstanbul 2015 Fuarı’nda BP Türkiye, ...
Mitsubishi servislerinde çok avantajlı kampanya
Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi araçlara çok avantajlı bir servis kampanyası ...
 
Continental Adidas İle Sınırları Zorluyor
Continental ve adidas’ın 2007 yılından itibaren devam eden işbirliği yeni ...
Biz Bir Aileyiz!
Ne güzel bir cümle değil mi? Biz bir aileyiz! Birçok alt metni içinde ...
Martaş Group: Artık Biz de %100 Tırsan'lı Olacağız
30. Yılını kutlayan Martaş Group 50 adet Tırsan Perdeli Mega ve 15 adet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatkamyoncuKamyon haberler fahrersondakikanewstreylerbus