Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Aralık 2014 Cuma - 13:11

Allison Transmission ve Cummins ARB onayı

Allison Transmission ve Cummins, ISB6.7 ve ISL9 motorlarının entegre edildiği H 40/50 EP™ sistemi için Hava Kaynakları Kurulu’nun (ARB) onayını aldı.

Allison Transmission ve Cummins ARB onayı

Allison Transmission Holdings Inc. (New York Menkul Kıymetler Borsası: ALSN) ve Cummins Inc. (New York Menkul Kıymetler Borsası: CMI), şehir içi otobüsler ile yolcu otobüslerine yönelik ISB6.7 ve ISL9 dizel-elektrikli hibrid motorların entegre edildiği Allison H 40/50 EP™ hibrid sevk sisteminin satışına başlamak üzere Kaliforniya’daki Hava Kaynakları Kurulu’nun (ARB) onayının alındığını açıkladı.

Allison Şanzıman Hibrid Programlar ve Mevzuat Direktörü Deborah Gordon konuyla ilgili açıklamasında: “Kaliforniya’daki toplu taşımacılık alanında ilk onaylı hibrid sistem üreticisi olmaktan çok memnunuz,” dedi.

Allison’ın H 40/50 EP hibrid sevk sistemi, hem solo, hem de körüklü şehir içi otobüsler için kullanılmaktadır. Bu sistemin, benzer nitelikli dizel otobüslere kıyasla yakıt tasarrufunu %25’e kadar arttırdığı kanıtlanmıştır. Ayrıca sistemin rejeneratif frenleme kabiliyeti, fren değiştirme aralığını ortalama %350 gibi önemli bir oranda arttırmaktadır. 
Hava Kaynakları Kurulu (ARB) tarafından hem Allison hem de Cummins şirketi için çıkarılan ikili Kararname, Allison H 40/50 EP sisteminin Cummins ISB6:7 veya ISL0 hibrid motor ile birlikte satışa sunulmasına izin vermekte olup 2014 modelleri için geçerlidir. Allison ve Cummins 2015 modellerine yönelik tekrar Kararname başvurusunda bulunacaktır.

Kuzey Amerika Otobüs İşletmesi Genel Müdürü Laura Chasse, bu özel kararname ile ilgili olarak; “Cummins, şehir içi otobüs müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan ve uygun bir çözüm sunacak hibrid sisteminin Hava Kaynakları Kurulu’ndan onay almasından oldukça memnun,” açıklamasında bulundu.

Cummins ISB6.7 ve ISL9 dizel-elektrikli hibrid motorlar, şehir içi otobüs müşterilerinin beklentileri olan verimlilik, dayanıklılık ve performansı optimize etmek üzere etkinliği kanıtlanmış bir teknoloji ile tasarlanarak geliştirilirmiştir. ISB6.7 dizel-elektrikli hibrid motor 280 hp (209kW) ve ISL9 dizel-elektrikli hibrid motor ise 330 hp (246kW) motor gücündeki şehir içi otobüsleri için üretilmektedir.

Gordon açıklamasında; “Bu kararnamenin çıkarılmasının altında yatan başlıca faktörlerden biri, ilk olarak Allison’ın imza attığı temel kilometre taşlarından biri olan H 40/50 EP’nin Ağır Hizmet Tipi Yerleşik Diyagnostik (HDOBD) sisteminin onaylanmasıdır” diyor.
 
Allison, 2003 yılından bu yana yaklaşık 650 milyon mil kat eden, 34 milyon galondan fazla yakıt tasarrufuna olanak tanıyan ve 340 metrik ton karbondioksitin atmosfere karışmasını önleyen 6,500’ü aşkın hibrid sevk sisteminin teslimatını gerçekleştirmiştir. 

 
​ZF Transist 2014’te Yerini Aldı
 
Vdf ve Scania güçlerini birleştirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
​ZF Transist 2014’te Yerini Aldı
İETT tarafından bu yıl yedincisinin düzenlendiği toplu ulaşım haftası ...
Total'den 1 Yıllık Bedava Yakıt Kazananlar Belli Oldu
Dünya akaryakıt devi Total, Club Total Card ile kazandırmaya devam ediyor. ...
Motorine İndirim!
Motorin fiyatlarına bu gece yarısından (25 Aralık) itibaren geçerli olmak üzere indirim yapıldı.
 
Yeni Mercedes-Benz Vito Türkiye’de
Yakıt ekonomisi ve yüksek kalite standartları ile segmentinin en iddialı ...
2014’TE MAN’I Tercih Edenler Daha Çok Kazandı
Cevat Logistics 40 MAN’la filosunu güçlendirdi 2015’e de yeni siparişlerle iddialı giriyor.
Anadolu Isuzu'nun Yeni Nesil Araçları Transist 2014 Fuarında
Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Anadolu Isuzu, 19-20 Aralık 2014 tarihleri ...
 
Karsan, Geniş Ürün Gamıyla 7.Transist Fuarı’nda Yerini Aldı
Alçak tabanlı engelsiz erişim sunan tasarım ödüllü minibüs JEST ve ilk ...
HGS Cezaları İptal Edildi!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı çekicide yeterli bakiyeye ...
SRC SINAV TARİHİ BELLİ OLDU
20 Aralık tarihinde yapılması planlanırken teknik nedenlerle ertelenen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler fahrerbussondakikatreylernewsdikkatkamyoncuKamyon