Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Ekim 2017 Salı - 11:20

Allison Transmission, Tam Otomatik Şanzımanlar İçin Yeni Nesil İleri Teknolojileri Tanıttı

Allison’un yeni dokuz vitesli tam otomatik şanzımanları, daha düşük emisyon, geliştirilmiş yakıt tasarrufu ve gelişmiş start-stop kabiliyeti sunuyor.

Allison Transmission, Tam Otomatik Şanzımanlar İçin Yeni Nesil İleri Teknolojileri Tanıttı

Allison Transmission, Atlanta’daki Güney Amerika Ticari Araç Fuarı’nda ilk dokuz vitesli modelini tanıttı. Orta ve ağır segment ticari araçlar için tasarlanan bu yenilikçi tam otomatik şanzımanın 2020 yılında global pazara sunulması hedefleniyor.

Allison Transmission Ürün Mühendisliği ve Ürün Geliştirme ekiplerinin Kıdemli Başkan Yardımcısı Randy Kirk açıklamasında; “Bu yeni şanzıman ile Allison, yakıt verimliliği ve sera gazı emisyonlarına ilişkin standartları sağlamaya olan kararlılığını ortaya koyuyor. Bu ürünü piyasaya sunmamız, Çevre Koruma Ajansı(EPA) Safha 2 GHG ve Yakıt Verimliliği Standartlarının zamanlaması ile örtüşüyor” diyerek belirtti.

Yüksek ilk  vites oranı ve sektöre öncülük eden diğer vites oranlarıyla Allison dokuz vitesli şanzıman; tork konvertörünün birinci viteste erken lock up yapmasını sağlayan yüksek verimli dişli tasarımı sayesinde önemli bir yakıt tasarrufu sunuyor. Ayrıca dokuz vitesli şanzıman, motor yeniden başlatıldığında şanzımanın direkt devreye girmesini ve aracın aynı pozisyonda tutulmasını sağlayan entegre start-stop sistemini kapsıyor. Çeşitli uygulamalara değer katan dokuz vitesli yeni  model, dağıtım kamyonları, kiralık kamyonlar ve okul otobüsleri için ideal olarak sunuluyor.

Kirk açıklamasında; “Yazılımımız, elektronik kontrol paketlerimiz ve diğer yakıt tasarrufu teknolojilerimiz, FuelSense ile birleştirildiğinde dokuz vitesli yeni modelimiz, yakıt verimliliği ve düşürülen emisyonlar için yeni bir standart yaratarak Sera Gazı Emisyonları Modelinin tüm gerekliliklerini karşılayacak. Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki birçok araç üreticisi,  kendileri için henüz bu yıl başlayan prototip değerlendirmelerinin heyecanını ve merakını yaşadıklarını ifade etti” dedi.

Allison dokuz vitesli şanzıman, tüm dünyada 100 milyar milden fazla yol kat etmiş olan Allison 2000 Serisi™ altı vitesli ticari tam otomatik şanzımanların kanıtlanmış dayanıklılığını güçlendiriyor. Allison, 2000 Serisi ile birlikte piyasaya sürülen araçlara entegrasyon kolaylığı sağlayarak önceki altı vitesli modeli gibi aynı araç üreticilerinin ara yüzlerinde kullanılmak üzere tasarlandı.

Bu yeni şanzıman modeli ile sürücüler, daha sarsıntısız bir kalkış sağlayan küçük  vites aralıkları sayesinde daha da yüksek bir konforu tecrübe edecekler. Ayrıca daha fazla verimlilik sunan arttırılmış ivmelenmenin keyfini yaşayacaklar.

Allison şanzımanlar, motor torkunu sarsıntısız şekilde arttırmak ve tekerleklere daha fazla güç iletmek için Kesintisiz Güç Teknolojisi’ni kullanıyor. Allison şanzımanları kullanan sürücüler,  manüel ve otomatikleştirilmiş manüel şanzımanları kullananlara göre daha yüksek verim, yakıt tasarrufu, sürüş konforu, güvenliği ve kullanım esnekliğini tecrübe ediyorlar. Allison şanzımanlar, global olarak kalitesi, güvenilirliği ve daha yüksek tasarruf sunması ile tanınıyor. Bu değerler, manüel, otomatikleştirilmiş manüel şanzıman ya da çift kavramalı şanzımanlar (DCT) ile karşılaştırıldığında Allison donanımı araçların avantajlarını gösteriyor.

 

 
İSTAB Başkanı Karakış: Okul Servisleri Güvenilir ve İşin Ehline Verilmeli
 
Erhanlar, Filosunu MAN İle Güçlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTAB Başkanı Karakış: Okul Servisleri Güvenilir ve İşin Ehline Verilmeli
İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) Başkanı Ahmet Karakış, yeni ...
Renault Sport Formula 1 Takımı’na yeni ortak: RCI Bankası
Renault Sport Formula 1 Takımı, yaptığı açıklamada RCI Bankası’nın yeni ...
Pirelli’nin Avrupa’daki İlk Pzero World Mağazası Münih’te Açıldı
Pirelli, Avrupa’daki ilk PZero World mağazasını Münih’in merkezindeki ...
 
İbrahim Anaç, Nissan Afrika, Ortadoğu ve Hindistan Sorumlusu oldu
Nissan Türkiye bünyesinde 2005 yılından itibaren farklı görevler üstlenen ...
2017 Türkiye Trial Şampiyonası 5. Ayak Yarışı Yapıldı
2017 Türkiye Trial Şampiyonası 5. Ayak Yarışı 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde ...
Yiğit Akü; akü kullanımının püf noktalarını tüketici ile buluşturuyor.
Ayrıca soğuk havalarda araç üzerinde aydınlatma ve ısıtıcıların kullanım ...
 
Türkiye, Ticari Araç Üretiminde Avrupa’da ikinci sırada yer aldı
Türkiye ticari araç pazarı 2017 yılı Ocak-Ağustos döneminde aynı seviyesini ...
BP Türkiye Karayolu Taşımacılığında OMSAN ile İşbirliği Yaptı
BP Türkiye, istasyonlarına nakledilen akaryakıt ve LPG ürünlerinin karayolu ...
Çiftçilerin Favorisi: Facebook
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çiftçilerin de medya kullanımı hızla ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonnewssrcsondakikalkwtreylerkamyonumtruckşoför