Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Ekim 2022 Pazartesi - 17:26

Alışan Lojistik’te Heyecan Dorukta! Gebze Muallimköy Tesisi Tamamlanmak Üzere

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinden biri olan Alışan Lojistik, 50 milyon TL’lik yatırım yaptığı “Alışan Den Hartogh (ADH) Tank Depolama Tesisi” nin inşaatında hızla ilerliyor. 16 yıldır bulunduğu Gebze Bölgesi’nde, Muallimköy’de yer alacak olan tank depolama & dolum & ısıtma tesisin 5 Ocak 2023 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Alışan Lojistik’te Heyecan Dorukta! Gebze Muallimköy Tesisi Tamamlanmak Üzere

Tehlikeli kimyasallar dahil olmak üzere, kimya sanayisi ile hızlı tüketim ürünleri, gıda, tarım ve daha birçok sektördeki müşterilerine uluslararası nakliye, depo / antrepo, dökme kuru yük, dökme likit ve enerji taşımacılığı gibi hizmetler sunan Alışan Lojistik, yeni yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, ADH Tank Depolama Tesisi ile tank depolama & dolum & ısıtma tesisi yatırımı ile dikkat çeken Alışan Lojistik, 12.000 m2’lik alanda hizmet sunacak tesiste günlük 150 ton dolum, 1000+ Iso konteyner depolama ve aynı anda 25 tank ısıtma kapasitelerine sahip olacak. Tamamı ADR uyumlu, uzun yıllardır Alışan'ın kalite ve iş güvenliği kültürü haline gelmiş uluslararası ve Sürdürülebilirlik için Güvenlik ve Kalite Değerlendirmesi (SQAS) standartları ile tam uyumlu, ex-proof ekipmanlı donanımlı tesisin 5 Ocak 2023 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Sektörde 37 yıldır ulusal ve global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettirdiğimiz çalışmalarımız güçlü bir şirket olmamıza imkan sağladı. Son olarak Hollandalı Den Hartogh firması ile Joint Venture girişimi olan Alışan Den-Hartogh’un yatırımı ile “ADH Tank Depolama Tesisini” 2014 yılında kurduğumuz ADH Tank Yıkama tesisinin tam karşısında Gebze Muallimköy’de hizmete sunacağız. Bu yeni tank depolama & dolum & ısıtma tesisimiz 12.000 m2 alanda kurulu. Tesisimizde, konteynerdan IBC, varil ve bidon dolumu, ihtiyaca yönelik farklı ambalaj ebatlarına uygun dolum ve aktarım hizmetleri de sunulacak. Bu yeni tesisimizle birlikte yaklaşık 50 personelin daha istihdam edileceğinin haberini vermek isterim. Alışan Lojistik olarak çalışmalarımıza, yeni yatırımlarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Tesisin çevre bölge için önemine de vurgu yapan Alışan, yeni tesisde sunacakları hizmetin amacının, bölgede halihazırda standartlara uygun olmayan şartlarda depolama ve elleçlemesi yapılan ISO Konteynerlerin uluslararası yönetmeliklere uygun şekilde depolanması olduğunu belirtti. Tüm güvenlik tedbirleri alınmış ve kontrollü bir alanda konsolide edilen bu depolama işlemi sayesinde trafiğe açık alanlarda araç üstünde bekletilen konteynerların bölgenin trafiğini artık tehdit etmeyeceğini, bir tehlike oluşturmayacağını ve özellikle çevre dostu bir tesis inşa ettiklerini sözlerine ekledi.

 
Mars Logistics’ten Fransa’da Depo Yatırımı
 
25 Ekim’de Yunanistan Pire Limanı’nda…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars Logistics’ten Fransa’da Depo Yatırımı
Türkiye’nin önde gelen firmalarından Mars Logistics, yurt dışı yatırımlarına ...
NGL Polonya’da Hem Şirket Kurdu Hem Depo Açtı
Norther Global Logistics (NGL), Avrupa’daki gücünü artırmak ve Avrupa ...
Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, ''AR-GE Merkezlerimiz Sürekli Yeni Projeler Geliştiriyor"
Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Alışan Lojistik, teknoloji ...
 
TruKKer Türkiye 9 Ayda Cirosunu 10’a Katladı
Lojistik sektörüne 2016 yılında hızlı bir giriş yapan uluslararası dijital ...
İnşaat Malzemesi İhracatı ve Taşıması Rekor Kırıyor
Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı ...
İnovakademi ve Multiligo, Türkiye'deki Lojistik Sektörüne Destek Sağlamak İçin Güçlerini Birleştirdi
Lojistik sektörüne yönelik devlet destekleri konusunda danışmanlık veren ...
 
Yük ve Araç Sahiplerini Buluşturan Lojipark, Günlük 450 Bin Sevkiyatı Dijitalleştiriyor
Türkiye girişimcilik ekosistemine katkısıyla fark yaratan Garanti BBVA ...
DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç, "Tüm Tesislerimizde Aynı Özenle Çalıştığımızı Dünya Standardındaki Sertifikalarla Kanıtlamaya Devam Ediyoruz"
DHL Express Türkiye, 2021’de faaliyete geçirdiği yeni operasyon merkezi ...
Üniversiteli Soförler Yetişiyor!
UND, LODER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iş birliğinde “Karayolu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumkamyoncunewstruckşofördikkatbussondakikatürkiye