Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Mayıs 2017 Salı - 17:23

ASCENDUM İle Ekskavatörler Küçük, Kampanya Büyük

Volvo kompakt ekskavatörlere ulaşmak artık çok daha kolay! Haziran ayı sonuna kadar sürecek kampanya ile isteyen herkes, tüm Volvo kompakt ekskavatörlere 36 ay vade ve yüzde 0 faizle kolayca ulaşabiliyor.

ASCENDUM İle Ekskavatörler Küçük, Kampanya Büyük

ASCENDUM Makina’nın küçük gövdeleriyle çok büyük işler başaran Volvo kompakt ekskavatörler için başlattığı kampanya, sektörde bahar havası estiriyor. “Faizi yok! Avantajı çok!” mottosuyla yola çıkan ASCENDUM Makina, 36 ay vade ve yüzde 0 faiz olanağı sunduğu dev kampanyasıyla kompakt ekskavatör pazarına bir kez daha imzasını atıyor. Haziran ayı sonuna kadar sürecek kampanyadan faydalanmak içinse Volvo satış noktalarını ziyaret etmek yetiyor.

İş makinalarında geleceğin yıldızı

Bilindik iş makinalarına oranla küçük ebatlı gövdeleriyle dikkat çeken kompakt ekskavatörler, söz konusu boylarından büyük işler olunca başarıda sınır tanımıyor. İnşaat işleri, yıkım, bahçe peyzaj düzenlemeleri, seracılık, orman işleri ve yol düzenleme gibi alanlar, kompakt ekskavatörlerin en çok tercih edildiği sahaları oluşturuyor. Türkiye’nin kompakt ekskavatör pazarıyla tanışıklığı her ne kadar çok uzun bir geçmişe sahip olmasa da, bugün bebek emeklemesi şeklinde atılan adımlar gün geçtikçe hızlanıyor. İlerleyen yıllarda ise atağa kalkarak koşuya dönüşmesi bekleniyor.

Türkiye kompakt makina pazarı hakkında bilgi veren ASCENDUM Satış Direktörü Arda Okay, kompakt makinaların gelecek yıllarda en fazla satışı yapılacak makina segmenti olacağını söylüyor ve “Orta vadede kompakt makina satışının 1000 adetleri geçmesi muhtemel. Çünkü Türkiye’de işçilik maliyetleri yükseldikçe, kompakt makinaların önemi de buna paralel olarak artacaktır” diyor.

Volvo ayrıcalığı kompakt makinalarda

Gelecek potansiyeli geniş sınırlarla çizili olan bu alanda Volvo, adına yakışır bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Artık kendi markası ile özdeşleşen ‘sağlamlık’, ‘güvenilirlik’ ve ‘uzun ömür’ kavramlarını kompakt ekskavatörlere de taşıyor. Üstelik Volvo kompakt makinalar sağlamış oldukları yakıt ekonomisi ve operatör konforu sayesinde de müşterilerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

Her ihtiyaca uygun 11 farklı ürün gamı ile makinaları pazara sunduklarını söyleyen Akay, “ASCENDUM Makina olarak sahada müşterilerimizi dinliyor; onların ihtiyacına uygun ürün ve satış sonrası hizmetleri sunmayı öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz” diyor. Sektörde ISO10002 müşteri memnuniyet standartlarını takip eden ASCENDUM Makina, bu standartların bir gereksinimi olan müşteri memnuniyet hattı gibi kalite arttırıcı uygulamaları da sahada aktif şekilde kullanıyor.

Kampanya ile tüm sorular yanıtını buluyor

Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden ASCENDUM Makina’nın Volvo kompakt ekskavatörler için başlattığı kampanya, kafalarda var olan tüm soru işaretlerini bir bir ortadan kaldırıyor. Haziran ayı sonuna kadar tüm Volvo kompakt ekskavatörlere 36 aya varan vade fırsatıyla ulaşma imkanı sunan ASCENDUM Makina, uyguladığı yüzde 0 faiz avantajıyla da vade farkını ortadan kaldırıyor. Üstelik ilave oluşacak ek ve belirsiz maliyetlerden de korunma fırsatı oluşturuyor. Bu sayede tüm müşterilerine temiz ve tercih edilebilir biz satın alma seçeneği sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlere ise yalnızca en yakın Volvo satış noktasını ziyaret etmek düşüyor!

 
Temsa, Madrid FIAA 2017’ye 4 Araçla Katıldı
 
Eaton Mobil Teknoloji Günleri Medya Buluşması Yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Temsa, Madrid FIAA 2017’ye 4 Araçla Katıldı
TEMSA, 23-26 Mayıs’ta İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenen ve sektörün ...
ROTA, MAN’ı OEM Referanslarına Ekledi
ROTA, MAN Lion’s City otobüs projesinin 3 referans komple rotunu üretecek.
Brisa’nın Yeni Genel Müdürü Cevdet Alemdar Oldu
Bridgestone Corporation ve Sabancı Holding ortaklığında 30. yılına ilerleyen, ...
 
Shell Eco-Marathon’a Türkiye’den 13 Takım Katıldı
Shell’in 32 yıldır gençleri, enerji tasarruflu yenilikçi araçlar tasarlayıp ...
Altın Pusula Trafik Hayattır’ın!
Doğuş Otomotiv’in, kurumsal sorumluluk platformu ‘Trafik Hayattır!’ın ...
Ordu Ulaşımda En Başarılı Belediye Oldu
Intertraffic İstanbul Fuarı, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne, ‘Ulaşım Yatırımlarında ...
 
Katmerciler Avrupa’nın En Büyük Savunma Fuarlarından IDET’te
Silahlı kuvvetler ve emniyet güçleri için yenilikçi ve güçlü çözümler ...
İstanbul Ulaşımına, Yıl Sonuna Kadar 112 Milyar TL Yatırım
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı, 2017 ...
İpek Yolu’nun Kalbi İstanbul Yeni Havalimanı’nda atacak
Havacılıkta geleceğin kapılarını aralayacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newslkwsrcşoförbuskamyoncudikkatKamyontürkiye