Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Şubat 2017 Çarşamba - 18:02

​Schaeffler 2016 Kalite Özeti: Çok İyiden Çok Daha İyiye

Hangi kıta veya hangi ürün olursa olsun, dünyanın her yerinde müşteriler, Schaeffler ürünlerinin üstün kalitesine değer veriyor. Müşterilerimizin verdiği, sayıları sürekli artan ödüller de bunu kanıtlıyor ve Schaeffler’in çıtayı her gün yükselttiğini gösteriyor.

​Schaeffler 2016 Kalite Özeti: Çok İyiden Çok Daha İyiye

Schaeffler’in yüksek kaliteli ürünleri dünyanın dört bir yanında müşterilerin güvenini kazanmaya devam ediyor. Bu durum, otomotiv ve endüstri tedarikçisinin müşterilerinden aldığı 43 kalite ödülünden de anlaşılıyor. 2016 yılında şirket, tüm dünyada bugüne kadarkilerden daha fazla ödül aldı:
 

  • - Örneğin Kuzey Amerika’da Schaeffler’in motor sistemleri, Nissan’ın “en yüksek kalite” ödülüne layık görüldü. Schaeffler bugüne kadar Nissan’a ABD’de, Cheraw’daki fabrikasından aralarında tek bir kusurlu parça dahi olmayan 24 milyondan fazla parça tedarik etti.
     
  • - Schaeffler, olağanüstü kalitesi sayesinde GM’den dünya genelinde toplam 13 “GM Kalite Mükemmellik Ödülü” aldı. GM’nin çok sıkı kalite kriterlerini sağladıkları, hatta aştıkları için ödüle layık görülen Schaeffler fabrikaları arasında Chevilly, Elfershausen, Haguenau ve Taicang yer almaktadır.
     
  • - Schaeffler’e, ürün kalitesi, inovasyon, geliştirme uzmanlığı, sürdürülebilirlik ve profesyonel proje yönetimi konusundaki genel performansı nedeniyle Almanya’da Volkswagen tarafından “Volkswagen Grubu Ödülü” verildi. Schaeffler’in Meksika’daki Puebla fabrikası, VW’nin “Sıfır Hata Stratejisi Ödülü”ne layık görüldü.
     
  • - Hidrolik, tahrik sistemi, soğutma ve ısıtma teknolojisi üniteleri üreticisi olan Danimarka’daki Danfoss A/S, Schaeffler’e “2015 Kalite Tedarikçisi Ödülü” verdi. Schaeffler, dünya genelindeki 20 fabrikasından Danfoss’a 3,3 milyon parça tedarik etti.
     
  • - Asya/Pasifik’te, Schaeffler Rulmanları Endonezya, Nissan’ın “2015 En İyi Kalite ve Zamanında Teslimat Performansı” sertifikasıyla ödüllendirildi. Bu ödül sadece, olağanüstü kalite sağlayan ve mükemmel teslimat performansı gösteren tedarikçilere verilmektedir. Schaeffler, Hindistan’ın Pune şehrinde, yüksek kalitesi nedeniyle Toyota’dan birçok kez, “Bir Milyon Parçada Sıfır Ödülü” aldı (“Bir Milyon Parçada Sıfır,” bir milyon parça içinde sıfır hata bulunması demektir).
     
  • Schaeffler son zamanlarda Çin’de de birçok kalite ödülü aldı. Diğerleri arasında Schaeffler’in kalitesi, bir milyon üründe sıfır hata nedeniyle Dongfeng Yueda Kia Motor Co., Ltd. tarafından “Mükemmel Tedarikçi Ödülüne” layık görüldü.
Muazzam üretim hacimlerine ve artan gereksinimlere rağmen, hep daha da iyisi
Şirketin her yıl tedarik ettiği yüksek sayıda ürün göz önüne alınınca bu ödüllerin çok daha etkileyici olduğu görülüyor. Schaeffler, dünya genelindeki 75 fabrikasında çok büyük hacimlerde yaklaşık 60.000 otomotiv ürünü ve 90.000 endüstriyel ürün üretiyor. Şirket 2016 yılında 7,1 milyar ürün satışı gerçekleştirdi.
 
Tüm bu zaman zarfında rulmanlardan viraj denge çubuğu gibi mekatronik sistemlere kadar Schaeffler ürünlerinin karmaşıklığı da artmaktadır. Bu da hep daha iyi kalite yönetimini gerektirmektedir. Kurumsal Kalite Kıdemli Başkan Yardımcısı Walter Süß bunu şöyle açıklıyor: “Müşterilerinin ürün güvenliği konusundaki artan ihtiyaçlarına ve ürünlerinin sürekli karmaşıklaşan yapısına rağmen Schaeffler, sadece bu kalite zorluklarıyla baş etmekle kalmadı, her zamankinden de daha iyi performans gösterdi.”
 
Çalışanlar üstün kalitenin anahtarıdır
Schaeffler’in yüksek ve sürekli daha da iyileşen kalitesinin arkasındaki nedenlerden biri, çalışanlarının her zaman kalifiye ve motive olmasıdır. Walter Süß bu konuda şunları söylüyor: “Biz kaliteyi, her çalışanı kapsayan bir taahhüt olarak görüyoruz. Dünya genelindeki her Schaeffler fabrikasında, departmanında ve ofisinde mutlak sıfır hata hedefiyle çalışıyoruz.” Kalite yönetimi, “Kalite için Uygunluk” programı gibi şirket içi programlarla desteklenmektedir. Bu programın özelliklerinden biri, dört yıldan uzun süredir hiçbir hata yapmadan çalışan departmanları ve çalışanları ödüllendirmektir. Ayrıca dünyadaki tüm Schaeffler fabrikalarının ilgili ISO sertifikaları bulunmakta ve fabrikalar düzenli şekilde denetlenmektedir. 

 
Doğuş Otomotiv’e Kurumsal Yönetim Ödülü
 
Ford Otosan, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekleyen Çalışmalarıyla Bir Ödül Daha Aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğuş Otomotiv’e Kurumsal Yönetim Ödülü
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından verilen "Kurumsal Yönetim ...
Kordsa’nın Bakanlık Tarafından Onaylı İkinci “Ar-Ge Merkezi”
Lastik, kompozit ve inşaat güçlendirme teknolojileri pazarının küresel ...
Mercedes-Benz Türk 50. Yılını Tüm Çalışanları İle Coşkuyla Kutladı
1967 yılında Otomarsan ismiyle İstanbul’da kurulan Mercedes-Benz Türk, ...
 
GEFCO Türkiye, Sektöre Yeni Gençler Kazandırıyor
Lojistik sektörünün önde gelen isimlerinden GEFCO Türkiye, sektöre lojistik ...
​TOYOTA, 2017 YILININ DA EN DEĞERLİ MARKASI
Toyota, 2017 yılında da “dünyanın en değerli otomotiv markası” seçildi.
ASSAN LİMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE TOROS TOLGA KELEŞOĞLU GETİRİLDİ
Kibar Holding bünyesindeki Assan Liman İşletmeleri A.Ş Genel Müdürlüğüne ...
 
DAF Yeni TRP eKataloğu: 17 Dilde ve 70.000 Yedek Parça
DAF Truck ve PACCAR Parts yeni “TRP eKataloğu” sunar. 70.000’den fazla ...
​Satış Sonrası Hizmetlerde Dijitalleşme ile Bir Adım Önde!
Audi, Audi sahiplerinin servis işlemlerini daha hızlı ve kolay yürütebilmesi ...
​TEMSA’dan Fransa’ya 22 Adet Otobüs Teslimatı
Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA, ihracat pazarlarında da ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförlkwsondakikaKamyontürkiyefahrertreylerdikkat haberler