Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Kasım 2012 Pazartesi - 09:07

30. Otopratik Mağazası Ankara’da Açıldı

30. Otopratik açılış töreninde Brisa, kış lastikleri kullanımını teşvik etmek üzere geliştirdiği “lastik oteli” hizmetini tanıttı.

30. Otopratik Mağazası Ankara’da Açıldı

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa’nın 30’uncu Otopratik mağazası 10 Kasım Cumartesi günü Ankara Ostim’de hizmete açıldı. Ostim Otopratik’in açılış töreni Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve mağaza sahibi Erhan Tuna’nın yanı sıra; Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci’nin de katılımıyla gerçekleşti. Törende yaz ve kış lastiği değişim dönemlerinde lastiklerin doğru koşullarda saklanmasını sağlayan lastik oteli gibi yenilikçi Otopratik hizmetleri de tanıtıldı.

 

Açılış konuşmasında Otopratik mağazalarının mükemmel müşteri deneyimi sağlanması açısından büyük önem taşıdığını belirten Bayman, kış lastiği kullanımını yaygınlaştırmak için lastik oteli hizmetini de sunduklarını iletti.

 

Türkiye lastik sektörünün lider kuruluşu Brisa’nın hizmet markalarından Otopratik, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye çapında 29 mağazasıyla binek ve hafif ticari araç sürücülerinin “hızlı bakım” ihtiyacına hizmet eden Otopratik, servis zincirine bir halka daha ekledi. Kardeşler Lastik tarafından açılan Türkiye’nin 30. Otopratik mağazası, Ankara Ostim’de müşterilerin hizmetine sunuldu.

 

Ankara Ostim Otopratik mağazasının açılış töreninde konuşan ve Otopratik mağazalarının mükemmel müşteri deneyimi sağlanması açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini de dile getirdi.

 

Kış lastiği kullanımını ilk aşamada yük ve yolcu taşıyan araçlar için zorunlu kılan yönetmeliğe tam destek verdiklerini söyleyen Bayman, Brisa olarak kış lastiği uygulamasını sürüş emniyeti ve can güvenliği açısından sosyal sorumlulukları olarak gördüklerini vurguladı. Bayman, “Üretici olarak talebe göre esnek üretim planı uyguluyor, son kullanıcı ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedefliyoruz. Ülkemizin lider lastik üreticisi olarak konumumuzu pekiştirmek üzere alt yapı çalışmalarımızı, stok ve üretim planlarımızı bu doğrultuda düzenliyoruz. Aynı zamanda son kullanıcıları kış lastiğine teşvik etmek üzere yenilikçi hizmetler geliştiriyoruz. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz lastik oteli hizmetimizle müşterilerimiz için kış ve yaz lastiklerini kullanılmayan dönemde ideal koşullarında saklıyoruz. Bu uygulamayla özellikle kış ve yaz lastiği değişikliği döneminde ortaya çıkan lastik saklama sorununa Brisa güvencesiyle çözüm getirmiş oluyoruz. Lastik oteline emanet edilen lastikler çalınma veya mağazanın kapanması gibi risklere karşı da Brisa tarafından sigortalanıyor” diyerek kış lastiği mevzuatına verdikleri öneme dikkat çekti.

 

 

Hedef: Yılda daha önce ulaşmadığımız 2.500 yeni müşteri

Otopratik, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen bir hızlı bakım mağaza modeli. Otopratik mağazalarında, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünler sunulduğu gibi, araçlarla ilgili temel bakım hizmetleri de veriliyor. Otopratik markası ile araç sahiplerine; araçlarının lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi,  klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi hizmetler sunuluyor. Bunların yanında çoğu Otopratik mağazasında müşterilerinin kullanımına i-Pad, kablosuz internet, bebek bakım odası, OtoPak (oto yıkama, oto kuaför ve detaylı temizlik noktaları) gibi sıra dışı hizmetler sunuluyor.

 

5400 m2 alana kurulu olan Otopratik Ankara Ostim mağazası da Brisa’nın mükemmel müşteri deneyimi yaratma stratejisi ve iş ortaklığı modeliyle fark yaratıyor. 300m2’lik müşteri bekleme alanında ise CafePratik adıyla kafe hizmeti de çok yakın bir zamanda müşterilerin beğenisine sunuluyor. Mağazada aynı zamanda 14 kişilik toplantı odası ve 40 kişilik bir eğitim-seminer odası bulunuyor. Depolama ve lastik oteli için de toplam 1.500m2 alan ayrılmış durumda. Lastik otelinde 10.000 adetlik saklama kapasitesi mevcut.

 

Brisa ve iş ortaklarının iş zenginleştirme ve perakendecilik alanındaki atılımlarının bir ürünü olan Ostim Otopratik’le yıllık 2.500 adet yeni müşteri profilinin Lassa ve Bridgestone ürünleri ve Otopratik’in benzersiz hizmetleriyle tanıştırılması amaçlanıyor.

 
V1 CHALLENGE BİR KEZ DAHA İZMİR’DE
 
Mobil Delvac Dostları Kamyon Garaj ve Kooperatiflerinde Buluşuyor…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
V1 CHALLENGE BİR KEZ DAHA İZMİR’DE
Yerli üretim yarış otomobili Volkicar ile gerçekleştirilen V1 Challenge, ...
Iveco’dan Sydeme’e Doğal Gazlı Araç Filosu
Iveco, Fransa’da bulunan atık yönetim şirketi Sydeme’e 34 Doğal Gazlı Araç (NGV) teslim etti.
İzmirli Gültekin Kar İnşaat’ın Tercihi Yine Ford Cargo
Uzun yıllar yurtdışında iş yapan ve Türkiye'deki hafriyat işlerine Aliağa’da ...
 
2 Sumatran Kaplanı DHL Express ile Londra’da
Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, ...
Ağır Ticari Araç Pazarı’nda Daralma Devam Ediyor!
OSD’nin her ay yayınladığı Pazar, İhracat ve Üretim Raporu’nu yayınladı. ...
Mercedes-Benz’den Kasım Kampanyası
Mercedes-Benz Türk Kasım ayında da kampanyalarına devam ediyor…
 
DAHA İYİSİNİ İSTEYENLERE IFAC Frigofirik
Frigorifik panel üretiminde teknoloji lideri olan IFAC, Türkiye’de filolarda ...
Starpet’ten Foursquare Kullanıcılarına Akaryakıt İndirimi
Starpet, internet üzerinde yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini ekleyerek ...
ZF, Elektroportal Aksı ZF AVE-130’un Başarısını Kutluyor
Moskova toplu taşıma otoritesi Mosgotrans ZF AVE-130’un gelişim ve sanayileşme ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctürkiyeKamyonfahrersondakikatreylerkamyonumbusdikkat