Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Aralık 2015 Çarşamba - 09:59

30 Aralık 2015 yurtta hava durumu

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre, kar yağışların; Marmara'nın kuzeydoğusu ile Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer yoğun bir şekilde görüleceği açıklandı.

30 Aralık 2015 yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun batı kesimleri, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde hafif, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Karadeniz kıyı kesiminde yer yer yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısında ise yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4-12) olmak üzere ülke genelinde azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya ve Adana kıyı kesimlerinde kuvvetli olarak (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların; Marmara'nın kuzeydoğusu ile Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmur, zamanla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Bursa'nın kuzeyi ve Balıkesir'in kuzey kıyılarında yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.
BURSA         4
ISTANBUL     4
KIRKLARELI  4
KOCAELI      5

EGE
Güney kıyıları az bulutlu, diğer yerler parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde yer yer kuvvetli olarak (30-70 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR 1
IZMIR            12
MANISA          8
UŞAK              3

AKDENİZ
Batısı az bulutlu, iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Kahramanmaraş çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ADANA     20
ANTALYA  18
HATAY      13
ISPARTA   8

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, batısında hafif olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA      1
CANKIRI     2
ESKISEHIR 2
KONYA       0

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, kıyılarında öğle saatlerinden sonra ve akşam yer yer yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kıyı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
BOLU           1
DÜZCE         3
KASTAMONU 0
ZONGULDAK 2

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda karla karışık yağmur, akşam saatlerinden sonra kar, iç kesimlerde ise kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; kıyılarda kuvvetli karla karışık yağmur, akşam saatlerinden sonra ise yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarda kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 k m/s) esmesi bekleniyor.
AMASYA        1
GÜMÜŞHANE 1
SAMSUN       4
TRABZON      10

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, güneyi ile zamanla bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ERZURUM -1
KARS       -1
MALATYA   3
VAN          2

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Gaziantep ve Kilis dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, akşam ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DIYARBAKIR 10
GAZIANTEP    9
SIIRT            6
ŞANLIURFA    9

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına; Batı Karadeniz'in batısında, Marmara ve Ege'de fırtına; Orta Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu, öğle saatlerinden sonra kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/s), öğle saatlerinden itibaren batısı 6 ila 8 (50-75 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, batısı kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, batısı 2,0 ila 3,0m, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in batısı 3,5 ila 4,5m, Görüş: Zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yağmurlu, öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde, Dalga: 3,5m ila 4,5m, Görüş: Zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Kuzey Ege açıkları sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde, Dalga: 3,5 ila 4,5m, Görüş: Zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 7 ila 9 (60-90 km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, 4 ila 6 (30-50 km/s), batısı kuzeybatıdan, akşam kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Orta Akdeniz'de 2,0 ila 3,0m, 4,5 ila 5,5m, Görüş: Zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, akşam saatlerinden itibaren 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

 
Bolu Dağı'ında kar yağışı başladı
 
OKT Trailer Yepyeni Bir Yola Yine Birlikte Çıkmanın Keyfini Yaşadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bolu Dağı'ında kar yağışı başladı
TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili olmaya başladı.
Dikkat! 31.12.2015 Tarihinden Önce Rusya Topraklarından Çıkılmalı!
Rusya Uluslararası Karayolu Taşıyıcılar Birliği'nden (ASMAP) edinilen ...
Dolar ve Euro ne kadar?
Dolar 2,9100 liradan, avro 3,1910 liradan güne başladı.
 
Bozüyük'te yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiledi.
Karayolları'ndan sürücülere uyarı
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteninde, yol yapım ve onarım ...
Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, bazı bölgelerimizde karla karışık ...
 
Goodyear, ORD Lastikleri İle “The Odyssey” Dakar 2016’ya Hazır!
2012 yılında Dakar’da yapılan yarışları kazanan De Rooy takımı, dünyanın ...
Habur Sınır Kapısı kapandı, yüzlerce şoför Irak’tan dönemedi
Şırnak’ın Cizre ve Silopi, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı grupların ...
Dolar ve Euro Haftaya Yükselişle Başladı
Serbest piyasada dolar 2,9180, euro 3,2040 liradan güne başladı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsondakikaşoförtürkiyelkwtreylertruckfahrerkamyoncu