Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
27 Ağustos 2018 Pazartesi - 14:46

''Dünya Üzerinde Bu Tesisimizde Kullandığımızdan Daha Modern Bir Teknoloji Bulunmuyor!''

Krone, Almanya/Werlte’deki genel merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında, 20-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan ve Ağır Ticari Araç sektörünün nabzını tutacak IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı öncesinde sektöre yön verecek yeniliklerini tanıttı. Aynı zamanda Werlte’deki ana fabrikada devreye alınan ve 40 Milyon Avro yatırım bedeli bulunan yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi resmi olarak ilk kez tanıtıldı.

 Dünya Üzerinde Bu Tesisimizde Kullandığımızdan Daha Modern Bir Teknoloji Bulunmuyor!

Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone’nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte aynı zamanda Werlte’deki ana fabrikada devreye alınan ve 40 Milyon Avro yatırım bedeli bulunan yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi resmi olarak ilk kez tanıtıldı. Bu tesis aynı zamanda 112 yıllık Krone tarihinde yapılan en yüksek yatırım olma özelliğini taşıyor.

Etkinlik kapsamında basın mensuplarına gezdirilen 16 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu ve 20 metre yüksekliğe sahip yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi’nde şasilere, çevresel etkilere ve paslanmaya karşı en üst düzeyde koruma sağlayan kataforez (KTL) kaplama uygulanıyor. Kumlama ve katodik dip boyaya da maruz bırakılan şasiler bu tesiste en modern şekilde hazırlanıp son kullancılara sunuluyor. Bir şasinin bu tesisteki yüzey kaplama sürecini bitirmesi ise 7 dakikadan daha kısa sürüyor.

“Dünya üzerinde bu tesisimizde kullandığımızdan daha modern bir teknoloji bulunmamaktadır"

Yeni Krone Kataforez Kaplama Merkeziyle ilgili açıklamalar yapan Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone, “Dünya üzerinde bu tesisimizde kullandığımızdan daha modern bir teknoloji bulunmamaktadır. Tarihimizdeki en yüksek yatırımı yaptığımız bu merkezle Werlte bölgesine olan bağlılığımızı da gösterdiğimizi düşünüyorum. Şasi başına karbon dioksit emisyonunu yüzde 30’dan daha fazla düşüren bu merkez, aynı zamanda yılda 12,6 milyon kilowatt elektrik tasarrufu sağlıyor. Olabilecek en iyi standartlarda, üretim kalitemizi arttırmayı sürdüreceğiz.” dedi.

"Yolculuğun daha da kârlı geçmesi için kaliteye olan bağlılığımızı yineliyoruz"

Aynı zamanda Hannover’de 20-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan IAA Ticari Araçlar fuarına dair açıklamalar yapan Krone, “Taşımacılık dünyasını zekice bir araya getir ve birinci sınıf katma değerler oluştur; bu yılki IAA Ticari Araçlar Fuarı sloganımız ‘Clever Connections’ bunu temsil ediyor. Yapay zekâ ile treylerimizi geleceğe hazırlarken, ürünlerimizi daha hareketli ve verimli bir lojistik operasyonu için akıllı hizmetler ile bütünleştiriyoruz. Böylece nakliyenin güvenli bir şekilde yapılmasını garanti altına alırken tüm önemli nakliye verilerinin de hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz. Kullanıcılarımız için en yüksek standartları belirliyor ve yolculuğun daha da kârlı geçmesi için kaliteye olan bağlılığımızı yineliyoruz. Herkesi IAA Ticari Araçlar fuarındaki standımıza çağırıyorum. Akıllı taşımacılık sistemleri, geleceğin hizmetleri ve yenilik yelpazesinin tamamı ile 27. Salondaki E33 numaralı standımızda tanışacaksınız.” şeklinde konuştu.

Krone’nin IAA Ticari Araçlar fuarında tanıtacağı yeni ürün serisinin de tanıtıldığı etkinlikte, treylerlerin açık alanda gösteri sürüşleri ve tanıtım sunumları yapıldı. Krone’nin geliştirdiği teknolojilerle, daha verimli yüklemenin, daha güvenli sürüşlerin ve kârlılığın iyice artacağına vurgu yapılan tanıtım kapsamında kısa bir demeç veren Krone Grubu Pazarlama Müdürü Ingo Lübs, “Krone’nin 360 derece kullanıcı odaklı yaklaşımını hiç bırakmadığını ve kullanıcılarına her zaman en iyisini sunmak konusunda eşsiz bir deneyimi olduğunu belirtmek istiyorum. Hem buradaki etkinlikte gördüğünüz hem de IAA Ticari Araçlar fuarında tanıtacağımız yeniliklerle taşımacılık dünyasında Krone adını yine kullanıcılarımıza özel geliştirdiğimiz çözümlerle birlikte duymaya devam edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Krone, satış sonrası hizmetlerde de Avrupa’da öncü olmayı sürdürüyor. 8,5 milyon Avro yatırım yapılarak geçtiğimiz aylarda devreye alınan yeni Lojistik ve Yedek Parça merkezinin kapıları da, Krone Grubu Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ralf Faust’un ev sahipliğinde basın mensuplarına açıldı.

Basın mensuplarına hem tesisi gezdirip hem de detaylı bir sunum yapan Krone Grubu Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ralf Faust, “İstanbul, Budapeşte, Lyon, İskandinavya ve Baltık bölgesindeki önemli bölgesel Krone yedek parça merkezlerini tedarik eden bu tesisle birlikte Krone’nin tüm yedek parça dağıtım ağının kontrolü tek merkeze geçmiş oluyor. Her ay 23 binden fazla siparişi, bir gün içerisinde hazırlayıp sevk etme becerisine sahip bu tesiste sadece 40 çalışan bulunurken, Endüstri 4.0 ışığında işin büyük bölümünü robotlara teslim eden bir sistem inşa ettik.” dedi.

"Treylerin güncel durumu ile hedeflenen verimliliği kıyaslamaya olanak tanıyor"

Gelinen çağda dijitalleşmenin gerekliliğinin altını çizen Faust, “Krone Telematik’in içerisinde çalışacak olan ‘Akıllı treyler kontrolü’ adını verdiğimiz yeni bir sistemi sizlere tanıtıyoruz. ‘Akıllı treyler kontrolü’, treylere monte edilen kamera ve sensörlerin yardımıyla zengileştirilmiş gerçeklik yöntemini kullanarak, gerçek görüntüleri sisteme aktarıyor ve  treylerin güncel durumu ile hedeflenen verimliliği kıyaslamaya olanak tanıyor. Böylece, henüz nakliye başlamadan önce kullanıcılarımız, treylerin verimliliğini ve yol güvenliğini arttırabilecek önlemleri görmüş oluyor. Filo yönetimi açısından da treylerin durumu her anlamda ölçülebilir kılınmış, aynı zamanda varsa bazı riskler öngörülerek hem zamansal hem de maddi tasarruf sağlanmış oluyor. ‘Akıllı treyler kontrolü’ ile ‘Treyler Yenilikleri 2019’ da ödül adaylarından birisi konumundayız.” dedi.

Krone’nin dijitalleşme anlamında yeniliklerini hız kesmeden sürdürdüğünü aktaran Faust, “Yine Krone Telematik’e bağlı çalışacak bir diğer yeniliğimiz ise 2022 yılında yasalarla zorunlu kılınacak olan ‘Akıllı lastik basıncı kontrolü’. Bu donanım, treyler üzerindeki her aksa monte edilen 2 adet sensör yardımıyla lastiklerin sıcaklığını ve hava basınçlarını ölçümlüyor. Verileri gerçek zamanlı olarak Krone Telematik üzerinden filo yöneticilerine aktaran donanım sayesinde Krone kullanıcıları lastik hava basınçlarında bir kayıp ya da lastiklerde aşırı ısınma problemlerine gerçek zamanlı olarak müdahale edebilir konuma geliyorlar. Aynı zamanda lastiklerin bu ölçümlenen değerlerinin verimli bir nakliye operasyonunu etkilediğini düşünürsek, ‘Akıllı lastik basıncı kontrolü’ lojistikçiler için daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük işletme maliyetlerine ulaşmak için çok faydalı olacaktır.” şeklinde konuştu.

 
Intercity Yeniden Yüzde 100 Yerli
 
Avrupa Ülkelerine İhracat Taşımaları Artmaya Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Intercity Yeniden Yüzde 100 Yerli
Filo kiralama sektörünün lider markalarından Intercity, 2008 yılında Japon ...
Fiat Yol Arkadaşım Connect Artık Doblo ve Fiorino’da!
Fiat, araç ile sürücüyü birbirine bağlayan Fiat Yol Arkadaşım Connect ...
29 Eylül Tarihli SRC5 Sınavına Girmek İçin Son Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2018
UND'den alınan bilgiye göre, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ...
 
Tek Tuşla Yol Yardım Hizmeti Yanınızda!
Tur Assist, işbirliği yaptığı markalara BenzinLitre’yi de ekledi. Türkiye’nin ...
Bosch, Yük Trafiğinde Bir İlke İmza Atıyor
Ticari araçları otonom, ağa bağlı ve elektrikli hale getirmeye yönelik ...
Yeni Mevzuata Uygun Yüksek Güvenlik Seviyesi!
Fiat Professional Ailesi’nin köklü üyesi Ducato, okul servisleri için ...
 
Pirelli Türkiye, Stevie Awards 2018’de Ödüle Layık Görüldü
2002 yılından bu yana dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerini ...
Kur Farkı Karşılıklı Fatura Edilecek
UND'nin yaptığı açıklamaya göre, UN Ro-Ro şirketi tarafından 13.08.2018 ...
İnşaat Sektörü 3. Çeyreğe Yavaş Başladı
Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
şoför
fahrer
src
kamyoncu
truck
haberler
lkw
news
türkiye