Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Temmuz 2023 Perşembe - 10:33

"Beklentileri %100 Karşılayan Austral; Onunla Güzel Bir Deneyim Yaşamanız İçin Sizi Bekliyor"

2006 yılından itibaren 40 yılı aşkın sektörel deneyim ile Türkiye’nin en çok satan lider markası Renault ve müşteri tercihlerinde önemli yeri olan Dacia markasının bayiliğini yapan Koçaslanlar Motorlu Araçlar’ın Genel Müdürü Didem Aras, “Bu güne kadarki en iyi Renault” olarak lanse edilen ve segmentine damgasını vuran Yeni Renault Austral’den bahsetti.

 Beklentileri %100 Karşılayan Austral; Onunla Güzel Bir Deneyim Yaşamanız İçin Sizi Bekliyor

Aras, yeni Austral’in sürüş konforu, gelişmiş güvenlik paketleri ve iç-dış dizaynı ile tüm beklentileri karşılayan Austral‘ın özellikleri deneyimlemek için ilgililerini showrooma beklediğini ifade etti.

Yeni Renault Austral’in, Renault’un yeni marka kimliğini en iyi gösteren araç olduğunu ve segmentinin en iddialı modellerinden biri olduğunun altını çizen Koçaslanlar Motorlu Araçlar Genel Müdürü Didem Aras, “SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmenti dünyada ve Türkiye’de her geçen gün daha da güçleniyor. Bugün Türkiye’de satılan her 2 araçtan 1’ini C segmenti modeller oluştururken, en çok satılan gövde tipinde de SUV modeller mevcut. Renault, her geçen gün büyüyen C segmentine YeniAustralile damgasını vurmuş durumda. ‘Bugüne kadarki en iyi Renault’ olarak konumlandırılan ve AUTOBEST jürisinin ‘2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili’ ödülüne layık gördüğü Yeni Austral ile Renault, C segmentindekihakimiyetini oldukça güçlü bir noktaya taşıdı. Bu bağlamda Yeni Austral, Renault’un teknolojisi ve yeni marka kimliğinin gücünü gösteren bir oyuncu konumunda.” dedi.

“MAKSİMUM GÜÇ VE VERİMLİLİK HEDEFLENDİ”

Yeni Austral’in motor ve teknolojileri hakkında konuşan Aras, “Yeni Renault Austral, yeni nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli. Bu platform ile Austral’ın gövdesi sağlamlaştırıldı ve şasi, pazarda öne çıkan konfor/verimlilik/tepki oranı için daha hafif ve daha sağlam hale getirildi. Yeni Austral’da kullanılan ve maksimum güç ile verimlik hedeflenerek tasarlanan 160 bg 12V mildhybrid motor, 1.600 ile 3.250 d/d aralığında 270 Nm maksimum tork kullanıma sunuyor ve ortalama 6,3 lt/100 km yakıt tüketirken 142 gr/km’lik CO2 emisyon değerlerine imza atıyor. Geliştirilmiş bir Stop &Start ve Sailing Stop sistemi de bunları destekliyor. Sailing Stop sistemi özellikle fren anında enerjinin geri kazanılmasına yardımcı oluyor ve otomatik şanzımanda yavaşlarken motoru durduruyor. Tüm bunlar yakıt tüketimini ve emisyonları azaltırken aynı zamanda günlük kullanım konforunu da destekliyor.” diye konuştu.

ÜST DÜZEY BİR İÇ MEKAN DENEYİMİ

Yeni Austral’in yenilikçi ve zamanının ötesinde bir tasarım anlayışı olduğunu vurgulayan Aras, ”Yeni Renault Austral, duyguları harekete geçiren tasarım çizgileriile yüksek kalite algısı sunuyor. 3 boyutlu derinlik efektli yüksek teknoloji arka farları ve ön farlarda elmas şeklinde desenler gibi detaylarla da Renault’nun yenilikçi tasarım ilkeleriyle birleşiyor.Dikkat çekici, atletik ve aynı zamanda zarif bir dış tasarıma sahip Yeni Austral, dışarıdan bakıldığında oldukça cezbedici bir otomobil olduğunu kanıtlıyor. İç mekanına baktığımızda ilk dikkatimizi çeken nokta 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi oluyor. 12,3” dijital gösterge ekranı, geliştirilmiş 3 boyutlu araç grafiklerine ek olarak sürüş destek sistemleri uyarılarını da ekrana yansıtıyor.Deri, Alcantara, dolgulu kumaşlar ve dokunma hissi uyandıran malzemeler, iç ortam aydınlatması, kendi kategorisinde öne çıkan geniş diz mesafesi ve geniş bagaj alanı ile kullanıcısına üst düzey bir iç mekan deneyimi sunuyor.” şeklinde konuştu.

Yeni Austral’in donanım seçeneklerinden bahseden Aras, “Yeni Austral ülkemizde tek donanım seçeneği ile ülkemizde bulunmakta. MildHybrid 160 bg gücündeki motor TechnoEspritAlpine donanımı ile satışa sunuluyor.TechnoEspritAlpineversiyonunda elmas kesimli Daytona Siyahı 20 inç alaşım jantlar sunulurken tüm jant modellerinin merkezinde yeni Renault logosu yer alıyor. EspritAlpineversiyonuna özel 'Saten Mineral Gri' renk seçeneği bulunan yeni Renault Austral; Sedef Beyaz, Alev Kırmızı, Demir Mavi, Yıldız Siyah ve Mineral Gri gövde renkleriyle de satışa sunuluyor. İsteğe bağlı olarak çift renk de uygulanabiliyor.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 
Mercedes-Benz Actros L Isı Yalıtımıyla Şoförlerin Sürüş ve Yaşam Konforunu Artırıyor
 
Resmi Gazete'de Yayımlandı! İkinci El Araç Fiyatları Sıfır Fiyatını Geçemeyecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Stellantis, 11 Yeni Yatırımla Sürdürülebilir Mobiliteye Odaklanıyor
Dünyanın önde gelen otomotiv gruplarından Stellantis’in kurumsal girişim ...
"Otomotivde Üretim Maliyeti 7 Yılda Yüzde 100’ün Üzerinde Arttı"
Ülkemizde otomobil fiyatlarında yaşanan artışta döviz kurundaki yükseliş ...
Elektrikli Ford SuperVan 4, 101. Pikes Peak Uluslararası Tırmanma Yarışında Liderliğe Oynuyor
Ford Performance, tırmanmada optimum rekabet gücü için yeniden tasarlanan ...
 
İkinci El Araç Fiyatı Sıfır Araç Fiyatını Geçemeyecek
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, internet ortamında satılan ikinci el araç fiyatının ...
Uluslararası Ticaret Fuarı Automechanika İstanbul 2023 Yeni Rekorlara İmza Attı
Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getirentüm zamanların en ...
Ford, 2024’te Le Mans’da Yarışacak İkonik Mustang GT3 Yarış Aracını Tanıttı
Ford’un en ünlü spor otomobili Mustang, dünyanın en ikonik dayanıklılık ...
 
Borusan Otomotiv Motorsport GT4 Avrupa Serisi 2. Ayak Yarışlarını Tamamladı
Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), 2. Ayak yarışları için Fransa'nın Formula ...
Körfez'de Aksiyon Dolu Hafta Sonu
Kocaeli Otomobil Spor Kulübü tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde ...
2023 Türkiye Offroad Şampiyonası, Kızılcahamam Ayağıyla Başlayacak
PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası, 03-04 Haziran tarihlerinde Ankara ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bustrucktürkiyenewskamyonumfahrerdikkatsrcsondakika