Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Mart 2011 Pazartesi - 09:21

2. ETAP İÇİN HAZIR

Türkiye’nin Avrupa’ya örnek yapılanmalarından olan Ankara Lojistik Üssü’nde 2. Etap hazırlıkları tamamlanmak üzere. Mayıs ayı içerisinde 300 Uluslararası nakliye firması Ankara Lojistik Üssü bünyesine katılacak.

Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve Başkan Vekili Hakan Bezginli, 2. Etap çalışmaları ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgi vererek Ankara Lojistik Üssü’nün hedeflerini açıkladılar.

“Mayıs ayı içerisinde 300 Uluslararası nakliye firması geliyor”

2. Etap için ihalelerin yapıldığını ve Mayıs ayı içerisinde 300 Uluslararası nakliye firmasının A Grup çatısı altında Ankara Lojistik Üssü bünyesinde yer alacağını söyleyen Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Bezginli; “Karayolu ile ilgili olarak Yüksek Planlama Kurulu’ndan karar çıktı. Bağlantı köprüsünün ihalesi de yapıldı. Kamulaştırma süreci işliyor. Akabinde başlayacak inşaat süresi sonunda bu yıl içerisinde yolumuz açılmış olacak” dedi.

Tren yolu bağlantısı ile ilgili olarak fizibilite çalışmaları başlatıldığını ve Devlet Demiryolları’nın konuyla ilgili çalışmaları yürüttüğünü belirten Bezginli; “2. Etabımızın tamamlanması sonrasında ihtiyaç doğrultusunda, Bakanlıkla yapılacak mutabakat ile demiryolu çalışmalarının başlatılması için süreç işleyecektir” dedi.

“Gerçek anlamda lojistikten pay alabilecek çalışmaları yapmayı hedefledik”

Şuanda Türkiye’de lojistik ve bu alanda çalışma yapan kurumsal firmaların hepsinin Ankara Lojistik Üssü’nde kendileriyle işbirliği yapma arayışı içerisinde olduklarını ifade eden Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz; ülkenin önde gelen büyük kuruluşlarının da bu firmalar arasında olduğunu vurgulayarak, bu projenin başka alanlarda nasıl geliştirilebileceği konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Projenin 2. Etabında daha ihtisaslaşmış ve daha kurumsallaşmış firmalarla birlikte çalışacaklarını belirten Gündüz; “Sadece depolama hedefi doğrultusunda değil gerçek anlamda lojistikten pay alabilecek çalışmaları yapmayı hedefledik. Planlarımızı bu doğrultuda yapmaktayız” dedi.

Atılım Üniversitesi ve Ankara Lojistik Üssü iş birliği ile oluşturulan, lojistik sektöründe bir ilk niteliğinde olan Staj Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nin Lojistik sektörüne nitelikli eleman yetiştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Gündüz, sektörün ihtiyaç duyduğu çok önemli bir eksikliğin giderileceğini söyledi.

Başkan Vekili Hakan Bezginli Ankara Lojistik Üssü’nde 2. etabın tamamlanması ile uluslararası nakliye firmalarının gelmesi ve karayolu, bağlantı köprüsü gibi projelerin sonlandırılması ile yıl içerisinde önemli gelişmelerin olacağını belirtti. Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz söyleşimizin sonunda projeye destek veren kamu yetkililerine teşekkür ederek; “Ankara Lojistik Üssü Yönetimi olarak projenin gerçekleşmesi ve geliştirilmesi anlamında büyük desteği ve çabaları olan Başbakanımız başta olmak üzere hükümetimizin tüm Bakanlarına, Ulaştırma Bakanımıza, Müsteşarımız ve Müsteşar Yardımcımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

 
Ford Otosan’a Altın Plaket
 
HİZMET İÇİN FİKİR BİRLİĞİNDEYİZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Otosan’a Altın Plaket
Türkiye’nin lider otomotiv şirketi Ford Otosan, 2010 yılında yaptığı 2 ...
Çameli Kooperatifi yine “Sultan” dedi
Çameli Otobüsçü Ve Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, beğenerek ...
HOŞCAN RENAULT TRUCKS’I SEÇTİ
Eskişehir Ali Rıza Onat Otomotiv, Hoşcan Lojistik’e 20 adet Renault Trucks ...
 
5. DURAK İSTANBUL
Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
OTOKAR ICELINER YENİLENDİ
Türkiye’de üretilen, ECC regülasyonlarına uygun, uluslararası HACCP ve ...
BKD FİLOSUNA YENİ BMC’LER
BKD Peyzaj Petrol Ürünleri Temizlik Hizmetleri Taşımacılık San. Tic. Ltd. ...
 
SATIŞ GELİRİ 1 MİLYAR TL
Türk lastik endüstrisinin lider kuruluşlarından Brisa 2010 yılı finansal ...
Ege’nin İhracat Lideri CMS
Ege İhracatçı Birlikleri tarafından her yıl verilen İhracat Ödülleri’nde ...
Topçam 50. yılına MAN ile girdi
Karayolu taşımacılığına 1961 yılında başlayan ve bu yıl sektördeki 50’inci ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckKamyon haberler dikkatbuskamyoncusrcsondakikatreyler